Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Fodrászati forradalom - Brasil cacau hajegyenesítés

  Így lehet tartósan egyenes és egészséges frizurád


  Szerző: Ivanyos Judit
  Tartósan egészségesen fénylő puha és egyenes hajra vágysz? Eleged van már a reggeli hosszadalmas beszárításokból, körkefézésből és hajvasalásból? Akkor Brasil cacau hajegyenesítést neked találták ki, amely pár órán belül 2-3 hónapig tartó egyenes hatást ér el a hajon.
   

  Brasil cacau - hajvasalás helyett

  Nagy előnye, hogy megkönnyíti a mindennapok hajkezelését, mivel elég, ha csak megszárítod és ujjal kifésülöd – hajad egyenes marad. Így elkerülheted az órák hosszat tartó hajvasalgatást, ami egyébként is nagyon ártalmas, mivel töredezetté teszi a hajvégeket.
   
  Egyenes és egészséges tincsek
   
  A Szilveszter.hu fodrásza Janovics Kata elsők között tanulta ki hazánkban, az Egyesült Államokban is innovációnak számító technikát. Az új módszer lényege, hogy kreatint vasalnak a hajba, amely belehatol a hajszálak szerkezetébe, amitől selymes és puha lesz a haj. A töredezett, száraz tincseket is egészségesebbé teszi. Emellett a roncsolt hajra is ajánlott, mivel képes a haj szerkezetének ujjáépítsére. 
   
  Hajegyenesítés. Fotó: Jankovics Kata, fodrász.
   
  Nyugodtan szaunázhatunk vagy strandolhatunk, az új Brasil cacau technika segítségével hajunk hő és víz hatására is egyenes marad.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés