Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Dögös füstös szemek

  A legtöbb party smink alapja a füstös szem, amely a hagyományostól eltérő módon merészebb változatban is készíthető. Az alábbiakban megosztunk veletek néhány smink tippet, hogy a hagyományos smokey eyes mellett hogyan készítsetek vadító csillogó füstös szemeket szilveszterre.
   
  A füstös szemek az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb parti smink, amellyel megigézhetjük a férfiakat és tündökölhetünk a buliban. Ha azonban igazi csillogásra vágysz, akkor bolondítsd meg a megszokott „smokey eyes”-t egy kis csillámmal, vagy egy szaténos árnyalatú sötét szemhéjpúderrel.
   

  Így készíts hagyományos füstös szemet 

  A füstös szemek elkészítéséhez egy sötét szemceruzára és legalább kettő, de inkább három színre lesz szükséged, amelyek harmonizálnak egymással.
    
  Dögös füstös szemek
   
  1. A legvilágosabb színt vidd fel a szemhéjadra, egészen a szemöldökcsontig. Az üde tekintet érdekében válassz gyöngyházfényű árnyalatot.
  2. Eggyel sötétebb árnyalatot vigyél fel a szemhéjad mozgó részére (amelyik csukott állapotban eltakarja a szemgolyódat).
  3. A legsötétebb színnel árnyékold a szemedet a szemgolyót menti árokban, azaz a szemhéjad és a szemöldökcsont között, majd a végén dolgozd össze a világosabb színekkel.
  4. Egy sötét szemceruzával kontúrozd a szemhéjadat felül és alul a tövénél egyaránt (ha kisebb a szemed, akkor az alsó részt hagyd ki), majd a szemhéjon található világosabb színnek picikét satírozd el).
  5. A drámaibb hatás kedvéért tegyél fényes hatású szemhéjpúdert a pupillád feletti részre, nyitott szemnél. Így a mozgó szemhéjad és a szemöldökcsont feletti vonal még jobban kiemelkedik, növelve ezáltal a tekintetedet.
   

  Füstös szem felturbózva

  A hagyományos füstös szemeket turbózhatod szaténos hatású szemhéjpúderrel is. Itt is legalább két árnyalatra lesz szükséged és egy sötét szemceruzára.
   

  Csillogó füstös szem lépésről lépésre

  1. A legsötétebb színt a szemhéj alsó részétől satírozd gyengéden felfelé.
  2. Folyékony szemhéjtussal húzz egy vonalat a szempillád tövébe és dolgozd össze a sötét színű szemhéjpúderrel.
  3. A legvilágosabb színt vidd fel a szem belső sarkába és óvatosan dolgozd össze a sötét árnyalattal.
  4. A szempillád kifestése után fokozd a drámai hatást egy műszempillával is.
   
  Dögös füstös szemek
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés