Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Csináld magad! - Adventi naptár házilag


  Szerző: Heuszler Annamária
  Vasárnap már gyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorúnkon, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a visszaszámlálás Karácsonyig! December 1-én, pedig már kinyithatjuk az első kis ablakocskát adventi naptárunkon is, mutatunk pár tippet, hogy idén milyen adventi naptárral kedveskedj a családnak!


  Egyszerűen

  Ha nincs túl sok kézügyességünk, vagy csak szeretnénk gyorsan és egyszerűen megoldani az adventi naptár kérdést, akkor válasszuk ezt a módszert, hiszen egyszerű, de nagyszerű! Amire szükségünk lesz: kis papírzacskók, 24 darab csipesz, spárga, vagy valamilyen fonal. Az elkészítése nagyon egyszerű, akasszuk fel valahova a lakásba a fonalat, úgy, hogy a 24 darab kis zacskó elférjen rajta, majd csipesszel csíptessük szépen sorjában rá a zacskókat. Ha szeretnénk, ráírhatjuk akár a zacskókra is a számokat, vagy készíthetünk egyedi csipeszt is az adott számokkal. Kész is vagyunk, persze azért az ajándékokat, vagy nyalánkságokat ne felejtsük el beletenni a zacskókba.

  Adventi naptár zacskó

   
  Muffin formában

  Nagyon kreatív és egyszerű megoldás felhasználni a muffin sütőnket az adventi naptárhoz. Remekül elrejthetünk benne cukorkákat, vagy bármilyen finomságot. Amire szükséged lesz: 24 darabos muffin sütő, cukorkák, színes filcek és papír. Vágj kör alakú formákat a papírból, majd egyesével írd rájuk a számokat és színezd ki. Ha kész vagy, akkor rejtsd el a muffin formákba a cukorkákat és fedd le a papírral.
  Adventi naptár muffin


  Gyufásdobozból

  Szerintünk nagyon egyedi és aranyos megoldás gyufásdobozokból készíteni az adventi naptárat. Amire szükséged lesz: 24 darab gyufásdoboz, színes papír, vagy matricák, vagy filctoll, egy üveg edény. Az elkészítése kicsit időigényes, hiszen 24 dobozt kell kidekorálnunk, de szerintünk megéri, hiszen az eredmény nagyon aranyos. Dekoráld matricákkal, színes papírokkal, vagy amivel csak szeretnéd a dobozokat, majd rejtsd el az ajándékokat és mehet is az edénybe. Már az is élmény lesz és izgalom, amíg a család megtalálja az adott napra az dobozkát.
   
  Adventi naptár gyufásdoboz
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés