Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Esőálló divat tippek


  Szerző: Heuszler Annamária
  Minden nap úgy kelünk fel, hogy szeretnénk csinosan, divatosan elindulni otthonról, azonban van olyan, hogy az időjárásnak más tervei vannak aznapra és egy jó adag esővel próbál ellenszegülni a terveinknek.
   
  Nem egyszerű feladat divatosnak maradni egy esőkabát-gumicsizma kombinációban, vagy kitűnni a tömegből a szürke esernyőnk alatt. Most segítünk abban, hogy még egy nyálkás, hideg, esős őszi reggelen is divatosan és vidáman léphess ki az utcára, tele önbizalommal.
  aaa


  Esernyő-trend

  Egy esős napon alapfelszerelés az esernyő, azonban sok ember elképzeléseivel ellentétben ez nem azt jelenti, hogy elő a „nagypapa” kockákkal, vagy a szürke ötven árnyalatával (nem, esernyőben nem szexi).  Legyen bátran az esernyőd mintás, cicás, szívecskés, vagy ha mindenképpen egyszínűt szeretnél, akkor se ragaszkodj az unalmas színekhez. Meglátod majd, hogy egy kicsit vadabb, élénkebb esernyőt szívesebben fogsz kinyitni és egy ilyen darab beszerzése után várni fogod a következő esős napot.

  esernyő-divat

  Gumicsizma stílusosan

  Te is imádtál kiskorodban pocsolyákba ugrándozni? Jó hírem van, most ezt újra megteheted, ugyanis a gumicsizma nagy divatnak örvend, igaz a rózsaszín pöttyös és királylányosat már nem találunk a felnőtt méretek között, de színeset, masnisat bátran húzzunk a lábunkra, praktikus és divatos.
  Gumicsizma

  Esőkabát divatosan

  Te is emlékszel arra, amikor az óvó néni rád húzott egy nagy zacskót, majd útnak eresztett az esőben? Na igen, az esőkabátról szerintem sokunknak ez az emlék ugrik be, azonban ma már lehetünk divatosak is az esőkabátunkban. Ugyanúgy mint az esernyőknél is felejtsd el az unalmas színeket, bátran ruházz be akár egy citromsárga esőkabátra, remek kiegészítője lesz az őszi outfited-nek és nagyon öltöztet is.
  Esőkabát divat
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés