Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szupergyors alkalmi frizurák szilveszterre

  Nem kell fodrásznak lennünk ahhoz, hogy szupergyors és szexi parti frizurát készítsünk magunknak szilveszterre. Íme néhány tipp, amellyel felturbózhatjuk a hajkoronánkat az év utolsó bulijára.
   
  Egy jó frizura méltóképpen koronázhatja meg a szilveszteri megjelenésünket, feltéve, ha ügyesen csináljuk. Alkalmi hajat már percek alatt is készíthetünk otthon, amelyhez csupán néhány eszközre és egy kis kitartásra van szükségünk. A Szilveszter.hu fodrásza, Janovics Kata megosztott velünk néhány tippet, hogy hogyan csináljunk magunknak szupergyors alkalmi frizurákat szilveszterre.
   

  Szexi konty kontyfánkkal 

  Szexi konty kontyfánkkal
   
  Ha szilveszterkor elegáns, de mégis szexis megjelenésre vágyunk, akkor praktikus lehet számunkra a kontyfánk használata. A hagyományos kontyoktól eltérően a kontyfánk segítségével akár 5 perc alatt szupergyors szilveszteri hajat készíthetünk magunknak az alábbiak szerint:
  1. Fésüljük ki a hajunkat, fogjuk copfba hajgumival, majd húzzuk rá a kontyfánkot.
  2. Fordítsuk ki a kontyfánkra a hajunkat, tegyünk a tövéhez egy újabb hajgumit.
  3. A kilógó hajakat tekerjük körbe a kontyfánk körül és hullámcsattal tűzzük el a végét.
   

  Laza loknik kúpvassal 

  Laza loknik kúpvassal, szilveszterre
   
  Egy laza loknis hajjal garantáltan nem lőhetünk mellé szilveszterkor. A hullámok szexi és egyben elegáns külsőt kölcsönöz nekünk, a pasik garantáltan meg fognak őrülni a hajkoronánkért.
   
  Kúpvas segítségével szalonszépségű loknikat készíthetünk magunknak otthon, percek alatt. A hajsütővashoz hasonlító eszköz bármelyik fodrászkellék szaküzletben, vagy nagyobb áruházban beszerezhető.
  1. Válasszuk le minimum 4 felé a hajunkat.
  2. 2-2 cm vastag tincseket tekerjünk rá a vasra, tartsuk rajta 3 másodpercig.
  3. Haladjunk tincsenként végig a hajunkon.
   
  A hullám azonnal benne marad, így nem kell sokáig rajta tartani a kúpvason a tincseket. Jóval tartósabb a hagyományos hajsütőknél, így az egész buli alatt élvezhetjük loknijainkat.
   
  Tipp: a göndörítés után fogjuk oldalra a hajkoronánkat és csatokkal rögzítsük a hullámokat. Ha nem szeretnénk, hogy a hullámcsattok kilógjanak, akkor díszítésként használjunk virágot, vagy bármilyen kiegészítőt. A ragyogást még tovább fokozhatjuk csillámspray-kkel.
   

  Lófarok variációk szilveszterre

  Lófarok szilveszterre
   
  Fésüld ki a hajadat és vasald át. A frufru kivételével fogd a hajadat a fejtetőre, majd gumizd össze. A frufrut féloldalasan igazítsd el, rögzítsd hajlakkal.
   
  Ha lazább eredményt szeretnél elérni, akkor tupírozd fel a hajadat a fejtetőn és ezt követően fogd lófarokba. A laza, enyhén kócos tincsek bohókás és szexi hatást kölcsönöznek.
   

  Lófarok felturbózva

  Ha nem szeretnéd, hogy a hajgumid kilógjon a hajkoronádból, végy egy tincset a lófarokból, tekerd a gumira és hajtűvel tűzd el a végét.
   
  Ha többet szeretnél egy átlagos lófaroknál, akkor vegyél egy leválasztott tincset, fond be, tekerd a copf köré és tűzd el hullámcsattal.
   
  Ha még extrább szilveszteri hajat szeretnél, akkor tupírozd a fru-frudat hátrafelé. 
   
  Szilveszteri hajak - lófarok
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés