Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Januári villám smink tippek

  Most, hogy túl vagyunk a sok bejglin és ajándékozáson, bulizáson, no meg a vacsorákon és visszazökkentünk a hétköznapokban. Arra gondoltam, hogy a praktikus és gyors sminktippeknek nagyon örülnétek. Íme pár villámgyors ötlet, tanács.
   
   
  A hidratált bőr – hideg van, fúj a szél, esik az eső, vagy éppen havazik, repkednek a minuszok, így a bőrünk sok mindennek van kitéve. Ne feledkezzünk meg arcunk és testünk rendszeres hidratálásáról. Ilyen cudar időben a bőrfelszín alatti faggyúmirigyek kevés nedvességet termelnek, és azt a keveset is hideg idő és a szél még jobban kiszárítja. A táskánkban dobjunk be egy kis krémet, amolyan multi-funkciósat, és ha érezzük, hogy feszül a bőrünk (arcon, kézfejen vagy bárhol) gyorsan kenjük be. Ajkainkat se felejtsük ki, a kicserepesedett ajkak tovább is repedhetnek – ami egyrészt kellemetlen, másrészt idő kell neki, amíg visszasimul. A krémből, hidratálásból, ebben az időben sosem elég, bőrünk pedig visszanyeri hidratáltságát, rugalmasságát és szép színét. Este használjuk zsírosabb, lassabban felszívódó krémet. Amíg alszunk, a krém dolgozik.
   
  Januári villám smink tippek
   
  A szép pillák – minden női táska kelléke a szempilla spirál. Az időviszonyokhoz mérten ajánlom a vízálló változatot. Párás időben a „sima” vagyis nem vízálló spirál erőteljesen hajlamos elkenődni, foltot hagyni a szem körül, pislogásnál a szemhéjunkra felcsapódik, vagy a szemünk alatt rakódik le picike pöttyökben. A szempilla-göndörítővel pillanatok alatt ívet adhatunk a pilláknak, kinyitja a tekintetet és a pilláink íveltebbé válnak, így kisebb a lehetősége hogy a szempilla festék lepotyog. Ha éppen nincs ilyened, próbálkozz egy szempilla göndörítő spirállal. Először a pillák végét fesd be, majd a pillák tövétől a végéig húzd végig a spirált, várj pár másodpercet, majd a spirál keféjével csak a pillák tövét finoman emeld meg
   
  Januári villám smink tippek
   
  Szemkörüli karikák – tünés! Korrektorral – ami egy leheletnyivel világosabb, mint a bőröd – finoman dolgozd el, ügyelve hogy egyenletes és leheletnyi réteget legyen, fixáld egy kis púderrel és kész! Ügyelj, hogy ne legyen éles az átmenet, és legyen foltos a felvitel. Ha nincs ecset éppen kéznél, használd az ujjbegyeidet – finom, tapicskoló mozdulatokkal ütögesd be a bőrödbe. Nem kenni, elkenni, szétkenni, hanem finoman beleütögetni, több mozdulattal, finoman. Kifogyott a korrektorod? Nincs semmi gond, biztosan van egy világosabb alapozód, tényleg pár csepp elég lesz!
   
  Januári villám smink tippek
   
   
  Szemceruza – minden női táskában van legalább egy! A fekete örök darab, és sok mindenre használható. Idén divat lesz a színes is, így ha fogyóban a klasszikus fekete, és újat akarsz venni, azért nézd meg a színeseket is! Biztosan találsz egy-két szép színt ami tetszik! Húzható határozott vonal, satírozhatunk vele, árnyékolhatunk vele, alsó és felső vízvonalat húzhatunk, és erősíthetjük a meglévő sminket is vele!
   
  Januári villám smink tippek
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés