Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Mit vegyél fel az esti buliba?

  A 2014-es ősz legmenőbb parti-szettjei


  Szerző: Ivanyos Judit
  Unod már a tavalyi gönceidet? Sorra hajigálod ki ruháidat a szekrényből? Nem tudod, miben viríts az esti bulikban? Íme, egy ropogós trendkalauz az idei őszre.
   

  Ha még nem találtad meg miben jelenj meg az idei bulikban, nem jelenti azt, hogy azonnal vásárolni kell rohannod. Lehet, hogy a te szekrényedben is lapul egy-két izgalmas darab, amit egyszerűen csak máshogy kell értelmezni, mint eddig. Az is lehet, hogy édesanyád vagy nagyanyád gardróbjában lelsz rá a legrendibb ruhákra. A retro és a vintage holmik ugyanis még mindig nagyon divatosak. Éppen ezért, nem érdemes nehezen összekuporgatott pénzed olyan cuccokra pazarolni, amiket máshonnan is beszerezhetsz.

   

  Hatalmas kabátok

  Az idei szezonban nagyon divatosak a hatalmas, vastag, meleg kabátok, amelyek nagyon jól passzolnak vékonyabb, nyárias ruhákhoz. Kapj fel egy túlméretezett, pihe-puha szövetkabátot, vagy vonulj végig a macskaköveken egy szőrme, vagy egy műszőrme darabban.
   
  Hatalmas kabátok
   

  Vadító minták

  Itt az ősz, de nem jelenti azt, hogy el kellene szürkülnöd, hidegebb évszakokban is hordhatsz élénk színeket és egyedi mintákat. A 2014-es őszi kollekciókban szinte van minden: kockás, állatos, népies, geometrikus, absztrakt, virágos, klasszikus, de még Star Wars-os minta is. Jó tanács: a minta kiválasztásánál érdemes odafigyelni magasságra és a test domborulataira, formáira. Vannak olyan minták ugyanis, amelyek optikailag növelik, torzítják az arányokat.
   
  Kockás minták
   
   
  Öltözz a szivárvány színeibe. Idén is hatalmas a választék: pasztell-, élénk színek, de divatosak a sötét árnyalatok is (főként hideg színek: a vörös áfonya, a mély smaragd vagy a mézes mustár). Ezek mellett hódít a barna is, amit világos színekkel kombinálhatsz.
   

  Cipők, csizmák

   
  A 2014-es őszi-téli szezonban visszatér a kocka és hegyes orrú csizma, ami lehet magas, de rövid szárú is. Most viszont nem a magas, inkább a közép magas sarok a menő.
   
  Nagyon trendiek a vastag, kötött anyagokból készült pulóverek, zoknik és harisnyák is. A cirmos fonalak korszaka ismét visszaköszön. Trendi sportcipőre bokamelegítőt húzni, a kombinációt még buliba is felveheted egy csinosabb nadrággal, szoknyával.
   

  Táskák

  Hihetetlen széles az idei táskarepertoár is. Még mindig dívat a hatalmas, vállra akasztható vagy kézben hordható táska, aminek nagy előnye, hogy semmit sem kell otthon hagynod. Színházba, elegánsabb eseményekre pedig a ’70-es-’80-as éveket idéző lapra hajtott, dossziészerű táskát ajánljuk. Szintén parti-kompatibilis a kisebb méretű, csuklóra akasztható vagy kézben vihető táska is.
   
  A táska idén is öltöztethet. Az extravagáns – virágos, kockás, szőrös, hüllőbőr, tollas – darabokat egyszerűbb ruhákkal párosíthatod.
   
  Virágos táska
   
   

   

   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés