Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Őszi hangulat a lakásodban

  5 szuper tipp

  A buja, szabadtéri nyári esték után az őszi estéket sokkal szívesebben töltjük bent, a meleg lakásban. Csak egy őszi séta és pár kreatív ötlet kell ahhoz, hogy könnyedén feldobd a lakásod és saját hangulatodat is! Íme néhány pénztárca- és időbarát megoldás.
   
  1. Kockás pokrócokkal nem csak a hangulat fokozódik, de a te testhőmérsékleted is, amint belebugyolálod magad. Használd ki, hogy ez az időszak a bekuckózásról szól, és dobd fel a nappalid vagy hálód puha, színes, kockás pokrócokkal!
   
  2. Könnyedén az étkezőasztalod díszévé válhatnak a változatos színű és formájú dísztökök, a szárított virágok vagy színes falevelek, főleg ha valamilyen kellemes, fából készült tálkában vagy vázában, befőttesüvegben helyezed el.
   
  Őszi hangulat a lakásodban
  3. Cserélj ki 1-2 képet a lakásban, vagy csinálj magadnak újakat! Az őszi erdő színei biztosan megihletnek, úgyhogy fotózd vagy ha fesd le, majd keretezd be! Kreatívabbak gyűjthetnek tobozokat, gesztenyét, makkot vagy diót, és szalvétatartótól a tálakon át a gyertyatartókig a lakásod apró ékei lehetnek!
   
  4. Ilyenkor szívesen gyújtunk gyertyát esténként, hiszen a fénye, a hangulata és szerencsés esetben az illata is a relaxálásról szól. Otthonunkba pedig meghitt, romantikus és igazi őszi hangulatot varázsolhatunk gyorsan és olcsón.
   
  5. Ügyesebbek ajtódíszt vagy akár párnahuzatot is készíthetnek! Ajtódísznél szóba jöhetnek a csipkebogyóágak, moha, filc vagy földimogyoró, párnahuzatnál pedig akár a mókás és színes, vagy a letisztult és neutrális változatok, legyen szó bármilyen puha anyagról is. A párna ráadásul a kuckózás elengedhetetlen kelléke is.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket
Címkék: dekoráció, lakás, őszi

Keresés