Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Téliesítsd otthonod, melegítő dekorációs tippek!


  Szerző: Heuszler Annamária
  Egyre hidegebbek lesznek az éjszakák és bizony fűtés ide, vagy oda, van, hogy úgy érünk haza, hogy teljesen át vagyunk fagyva és órákon keresztül nem tudunk „kiolvadni”. Mutatunk pár olyan dekorációs tippet, amitől könnyebben felolvadsz.


  Ajtópárna

  Ha nem új nyílászárókkal van felszerelve a lakásod, akkor bizony lehetséges, hogy ”befúj a cúg” az ablak, vagy az ajtó alatt és így akár 2-3 fokkal is hűvösebb lehet az otthonodban. Ha szeretnéd benn tartani a meleget, akkor szerezz be egy édes ablak-, vagy ajtópárnát, vagy ha elég kreatív vagy és ügyes, akkor magadnak is elkészítheted könnyedén. Nem lesz másra szükséged, csak egy általad választott anyagra, hőszigetelő szivacsra és tűre, cérnára.

  Ajtópárna

  Pihe-puha takaró

  Mindenképpen szerezz be egy igazán puha és meleg takarót, amibe a hideg napokon belebújhatsz és letelepedhetsz egy film elé, ha pedig éppen nincs szükséged rá, akkor a kanapé támlájára terítve remek dísze lesz a nappalidnak.
   
  Puha takaró

  Színezd újra

  A vörös szín és különböző árnyalata melegség érzését kelti az emberekben, ezért ha a faladat ilyen színűre fested, mindig melegebbnek fog tűnni a szoba. Ha nem szeretnél a fal színén változtatni, akkor próbáld meg különböző textíliák segítségével becsempészni a vörös színt az otthonodban, vegyél 1-2 díszpárnát, vagy akár a függönyt cseréld le vörösesre, vagy egy új ágynemű garnitúra is megteszi. Figyeld meg, kevésbé fogsz fázni, ha körül veszed magad vörös árnyalatokkal!

  Vörös fal

  Gyertyázz

  Vedd magad körül illatgyertyákkal és mécsesekkel, minél több annál jobb! A tűz ugye melegséget hoz, ha a kis gyertyák fizikailag nem is nagyon melegítik a levegőt, az érzést attól még megadják és emellett nyugtató és kellemes hangulatot is varázsol otthonodba. 
   
  Gyertyák
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket
Címkék: dekoráció, otthon, tél, tippek

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés