Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Fogadalmak helyett megvalósítás!


  Szerző: szilveszter.hu
  Minden egyes évben megszületik a komoly elhatározás, hogy idén tényleg megtörténik a lakásfelújítás? Nincs több halogatás, mert ezúttal minden adott! Aztán mégsem történik semmi? Évről évre ismétlődő forgatókönyv, amiből sosem lesz film. És ezúttal miért ne lehetne máshogy?
  A célok pontosítása

  Nem meglepő, hogy a legtöbb újévi fogadalom hamar a még halasztható teendők listájára kerül, hiszen általában kissé pontatlanul vannak megfogalmazva. Nem árt az sem, ha szabunk magunknak egy határidőt, akár valamilyen eseményhez kötve, hogy ne lehessen tovább tologatni a dolgot.

  Ne féljünk a változástól!

  A lakás kifestése, egy új járólap letétele, illetve a bútorok lecserélése munkával jár, és közben a régi felszámolásával is. Sokan nagyon vágynak arra, hogy a kopott tapéta helyett valami szép és új színnel dobják fel az otthonukat, de amikor eljutnának a megvalósításig, megtorpannak, hiszen a régit már ismerik, az a biztos. Igazi magyar narancs. Éppen ilyen például a régi fotel esete, aminek ugyan minden második használatkor kidől a karfája, nem lehet javítani, kényelmetlen és még csúnya is, de a miénk. A konyhabútor, aminek leszakadt a fiókja, kijár az ajtaja, túl magasan vannak a polcai, és ami nem, az is elkopott az elmúlt 30 évben. A makacs ragaszkodásunk viszont nyomban megszűnik, amint végre megtörténik a változás.
   
  Az RS Bútor nagy segítséget jelent minden halogatónak (is), akik nehezen lépnek a tettek mezejére, hiszen a lelkesedésünk biztosan nem hagy alább, ha meglátják a termékeket. Az áruház kínálatával az otthonunk bármelyik helyiségét megújíthatjuk, különféle stílusokból, a klasszikusoktól a legmodernebb darabokig válogathatunk, hosszú távra szóló megoldásokat találva.
   
  Az áruház eddig önálló üzleteivel volt jelen a hazai piacon (Budapest XIII. és XVIII. kerület, Budaörs), de a Pólus Centerben most már a Media Markt-ban is találunk egy Konyhastúdiót az RS Bútor termékeivel. Ezzel együtt a vidéki beszerzési lehetőségek is gyarapodtak, hiszen Miskolc mellett már Szolnokon is vásárolhatóak az RS Bútor termékei.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket
Címkék: bútor

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés