Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Smink tartósítás nyárra

  Itt a nyár, a jó idő. Ilyenkor meleg van, izzadunk, megfolyhat a sminkünk is. Mi a megoldás? Hogyan tartósíthatom a sminkemet, hogy jó legyen? Milyen termékeket használjak? Ezer és egy kérdés, nézzük sorra a megoldásokat!
   
  A helyes termék megválasztásnál nagyon fontos, hogy olyan termékeket válasszunk, melyek megvédenek a káros sugaraktól – minimum 15-20 faktorosat. A sminkben való napozás alapvetően tilos, hacsak a termékre ez fel van tüntetve. Napozáskor védjünk az arcunkat is magas faktorú krémmel, akárcsak a testünket.
   
  Smink tartósítás nyárra
   
  Az erős fedésű alapozónkat cseréljük le egy könnyed, színezett krémre. A helyesen megtisztított arcbőrre használjunk primert, majd egy könnyed színezett krémet, és egy leheletnyi púderrel fixáljuk. Az arcbőrünk így lélegezni fog, védelmet is kap a külső szennyeződésektől és nem utolsó sorban egy könnyed, komfortos viselet. Javaslom a rúzs felváltását szájfényre, szuper színekben lehet azokat is kapni!
   
  Smink tartósítás nyárra
   
  Mit lehet tenni, ha az alapzott-púderezett bőrünk fénylik? Minden bőrtípusnál előfordulhat ez a számunkra kellemetlen dolog. A tuti fegyver a mattító papír, mely felszívja az arcon lévő zsiradékot, mely többnyire az arc T vonalán jelenik meg (homlok, orr). Először a mattító papírt használjuk, majd egy zsepivel itassuk fel az arcbőrön lévő nedvességet, majd utolsó lépésként jöhet egy nagyon finom púder réteg és kész, probléma megoldva!
   

  Hogyan és mivel fixálhatjuk a sminkünket?

  Ugye senki nem felejtette el a sorrendet?! Arctisztítás (tej, majd tonik) hidratálás, alapozás és púderezés! Ezeknek a lépéseknek a sorrendisége egy alapvető tartós bázist képez. Nyáron arra szükséges figyelnünk, hogy a hidratáló krémünk kifejezetten könnyű textúrájú legyen, ha lehet olajmentes! Vannak gél jellegűek, melyek egy fokkal hatékonyabban látják el a bőr vízháztartását. Ha sűrű, nehéz hidratáló krémet használunk, az a sminket elnehezíti, és maszkos hatást kölcsönözhet. Ha semmi ilyesmivel nem rendelkezünk, és villám megoldás kell, akkor használj hajlakkot. Fújjunk egy kis felhőt magunk előtt, és becsukott szemmel gyalogoljunk bele. Opcionálisan használhatunk sminkfixáló sprayt is. 
   

  Nyári táska tippek – ami nem hiányozhat

  Pirosító, púder, vízálló szempilla spirál, szájfény!
   
  Lányok, legyetek ügyesek, jó sminkelést!
   
   
   
   
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés