Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Filléres tippek a szilveszteri dekorációhoz

  Nem feltétlen szükséges mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy stílusos szilveszteri dekorációt készítsünk, és hogy a szilveszter éjjele jó hangulatban, gondtalanul teljen el.
   
  A Szilveszter.hu lakberendezője, Lucza Krisztina megosztott velünk néhány tippet, hogy hogyan készíthetünk szilveszteri dekorációt olcsón.
   
  Filléres tippek szilveszteri dekorációhoz
   

  Bejárati dekoráció

  Már a bejárati ajtó/kapu is árulkodhat a szilveszteri buli apropójáról, ezért érdemes már az ajtóra kiaggatni a „Boldog Új Évet” feliratot. Igazán jól mutat a karácsonyi égősor „újrafelhasználása”, helyezzük át az ajtótokra, fantáziánkra bízva, akár évszám formában is kirakhatjuk.
   

  Malackás pohár, négylevelű lóherés szalvétagyűrű

  Legpraktikusabb, ha műanyag, eldobható étkészletet használunk. A poharakra írjuk fel előre a vendégek nevét, így nem lesz keveredés. A poharakat bevonhatjuk malacka formájúra vágott papírral, ne feledkezzünk el a göndörített farkincáról sem. Szalvétagyűrűt is egyszerűen készíthetünk, ezekre tűzzünk négylevelű lóhereformát. Minél több formában megjelenik a szerencse szimbóluma, annál inkább a szerencse fiainak, lányainak fogjuk magunkat érezni.
   
  Filléres tippek szilveszteri dekorációhoz
   
  Érdemes előre elkészíthető ételekkel készülni, így legalább nem az utolsó pillanatban kell ezekről sem gondoskodni. Praktikusak a saláták, rágcsálnivalók, sós és édes aprósütemények. Engedjük itt is szabadjára a fantáziánkat és törekedjünk a kreatív formákra.
   
  Ha szilveszterkor nagyüzemi lencsefőzésre adnánk a fejünket, ügyeljünk a stílusos tálalásra, pl. vonjuk be a kanalakat játékpénzekkel, így senki sem fogja elfelejteni, miért is eszi éjfél után a lencsefőzeléket.
   

  A szilveszteri öltözék kellékei

  Készítsünk saját kezűleg kalapokat, hajráfokat, koronákat. Épp kapóra jönnek a karácsonyról megmaradt girlandok, boák, amik kitűnő kiegészítői lehetnek a fejdíszeknek. Minél csillogóbbak és színesebbek, annál „szilveszteribb” az összhatás.
   
  Ha időben elkezdjük a szilveszteri készülődést, személyre szabott álarcokat is készíthetünk, amiket a vendégek tányérjába helyezhetünk.
   

  A táncparkett

  Lógassunk a mennyezetről megannyi szerpentint, jó szorosan egymás mellett. Igazi party hangulat fog kialakulni, ha ezek közé még lufikat is elhelyezünk. Elengedhetetlen szilveszteri partikellék a falra elhelyezett évszámot jelölő tábla, akár papírból, égősorból, lufiból kirakva. A táncparketten „mindent szabad”. Vagy mégsem… Mindenképpen csavarjuk fel a szőnyegeket, tegyük el mélyre az értékes dísztárgyainkat. Ezután jöhet minden más! A konfetti is? Házigazdaként ezt gondoljuk meg többször is, hiszen ezektől az apró kis papírdarabkáktól igen nehezen tudunk megszabadulni.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés