Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Notice: Undefined variable: totalRows_aktualis_kategoria_szulo in /var/www/clients/client1/web160/web/cikk_belso.php on line 143
 • Téli sminktippek a hétköznapokra

  Hölgyeim, itt az őszi/téli szezon, ilyenkor a hőmérséklet-ingadozás szélsőségesebb, mint egy meleg nyári napon, s bőrünk is máshogyan reagál. Különösen fontos fenntartanunk bőrünk hidratáltságát, mert a hideg napokban a faggyúmirigyek kevesebb nedvességet termelnek a bőrfelszín alatt, és a hideg szél csak fokozza a kiszáradást. A bársonyos és ragyogó bőr eléréséhez, csak egy picikét kell sminkelési szokásainkon változtatnunk.
   
  A tökéletes smink alapja a megfelelően előkészített és hidratált bőr. Alaposan tisztítsuk meg arcunkat, tonizáljuk majd egy gazdag hidratáló kémmel hidratáljuk, így biztosítva bőrünk védelmét.
   
  Cseréljük le bátran nyáron használt alapozónkat, mivel bőrünk pár tónussal világosabb és összetétele is más télen. Olyan alapozót válasszunk, mely könnyed napi viselet és jól fedi a bőrhibákat.
   
  Téli smink
   
  A könnyed hidratáló és szinezett nappali krém után jöhet egy leheletnyi réteg púder, a fixálás miatt – bőrszínnel azonos legyen! A klasszikus téli színek állandó jelleggel visszatérnek és jelen vannak a sminkben is, függetlenül attól hogy szemceruzát vagy szemhéj púdert használunk.
   
  Az ezüst, enyhén csillogó metál színek, kék és más árnyalatokban sminkelhetjük szemünket, függetlenül attól milyen színű a szemünk. Nyúljunk hozzájuk bátran. Bánjunk csínján a színekkel hétköznap, hiszen nem buliba megyünk.
   
  Válasszunk ruházatunkhoz és stílusunkhoz illő színeket, amelyekkel azonosulni tudunk és komfortosan érezzük magunkat viselésük alkalmával.
   
  Télen a sminkünk is változik
   
  Arcpirosító választáskor nézzünk olyan színt, mely kellemesen pasztell szinű és üde.
   
  Az idei nagy sláger az erőteljesen hangsúlyozott fekete szempilla, mely intenzívebben kiemeli a női szem szépségét. Igyekezzünk vízálló szempilla spirált használni a nemkívánatos malőrök elkerülése végett.
   
  Az ajkakra szájfényt ajánlok, melyet számtalan sok szép árnyalatban lehet kapni.
   
  Ha pedig síelni megyünk, ne feledjük bőrünk UV védelméről is gondoskodni!
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés