Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • 5+1 tipp, ha felturbóznátok a céges csapatépítőt


  Szerző: szilveszter.hu
  Az ősz az egyik legalkalmasabb időszak a különféle csapatépítők és céges elvonulások megtartására. Ismét teljes a létszám, hiszen ilyenkorra már mindenki visszatért a nyári szabadságról. Másfelől a sok napsütéstől, pihenéstől feltöltődve nyitottabbak vagyunk az új dolgokra, és jól esik viszontlátni kollégáinkat.  
   
   
  Íme néhány tipp, ha felturbóznátok a céges összejövetelt, vagy rendhagyó helyszínen szeretnétek összehozni a csapatot.
   

  1. Kirándulás őszi tájakon

  Országszerte szebbnél szebb túraútvonalakat és úti célokat találunk – a Dunakanyartól a Bakonyon át a Balaton-felvidékig. Gondolkodhattok egynapos, de akár több napos kirándulásokban is. Szálláskeresőnk segítségével számtalan lehetőség közül válogathattok az ország különböző pontjain (a szállások nemcsak szilveszterkor, hanem az egész évben elérhetőek).
   
  5+1 tipp, ha felturbóznátok a céges csapatépítőt

   

  2. Borkóstolás

  Finom borokat kóstolgatva mindenkinek könnyebben megy a feloldódás... Hazánk első boriskolája, a Borkollégium oldalán a céges bortanfolyamoktól a csapatépítő bortúrákig többféle opció közül választhattok. Ha kevesebb idő áll rendelkezésre, lehetőség van kihelyezett kóstoltatásra is – ilyenkor a Borkollégium csapata házhoz jön bemutatni a borkülönlegességeket. A boriskola további előnye, hogy náluk nemcsak kóstolni, de tanulni is tudtok a borokról.

   

  Ha szabadabb csapatépítésre vágytok, nézzétek meg a Winelovers cégeknek szóló rendezvényeit. Itt korlátlanul tudjátok kóstolni a borokat, és mivel náluk nincs külön előadás az italokról, jobban tudtok egymásra fókuszálni munkatársaitokkal.

   

  5+1 tipp, ha felturbóznátok a céges csapatépítőt

   

  3. Szabadulószoba

  Bár a szabadulószoba eredetileg nem magyar találmány, az utóbbi években hazánkban fejlesztették tökélyre ezt a játékot. Világhírűek lettek a magyar kijutós szobák, lassan kezdik meghódítani egész Európát, sőt az Egyesült Államokat is. Nagyon széles a választék, a PaniQ-Szoba kínálatában például találunk Fűrész, Trónok Harca vagy Csernobil tematikájú szobát is.
   
  https://maradokapenzemnel.blog.hu/2018/09/19/legjobb_legnehezebb_szabadulo_szoba_teszt
   

  4. Süssünk, főzzünk valamit!

  Sokat spórolhatunk azzal, ha étterem helyett céges helyszínen vagy valamelyikünk otthonában rendezzük az összejövetelt. Egy közös ebéd vagy vacsora elkészítése ráadásul biztosan összehozza a csapatot.
   
  5+1 tipp, ha felturbóznátok a céges csapatépítőt

   

  5. Wellness vagy termálfürdő

  Termál, gőz, szauna, masszázs – mi sem esik jobban a hűvösebb időben... Menjetek el egy hazai patinás termálfürdőbe, vagy töltsetek el pár napot egy olyan szálláson, melynek van wellness-részlege. Itt találjátok a legjobb magyarországi wellness-szállodákat – a keresést településre is szűrhetitek.
   

  5+1 tipp, ha felturbóznátok a céges csapatépítőt

   

  5+1. Terembérlés külső helyszínen

  Ha saját irodátokban nincs olyan terem, ami alkalmas lenne céges összejövetelek, közös étkezések megtartására, választhattok külső helyszínt is. A Nyugati Terembérlés például különböző méretű, egyéni igényekre alakítható, csendesebb tereket kínál a belvárosban. Ideális helyszín játékos csapatépítők, konferenciák vagy előadások megrendezésére.

   

  5+1 tipp, ha felturbóznátok a céges csapatépítőt

Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés