Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Jön az új Addams Family – ezeket a premiereket várjuk karácsonyig


  Szerző: szilveszter.hu
  Az év vége mozis szempontból az egyik legizgalmasabb időszak, ilyenkor ugyanis nagyon sok új filmet mutatnak be. Felsorolásunkban – a teljesség igénye nélkül – olyan filmeket gyűjtöttünk össze, melyek tömegeket csábíthatnak a mozikba. Íme 5+1 várva várt mozipremier.

   

  1. Addams Family - A galád család

  Jön az új Addams Family – ezeket a premiereket várjuk karácsonyig
  Mindannyiunk kedvence, a rémisztő família ezúttal animációs filmként tér vissza a vászonra. A világ legfurább családja viccesen, szokatlanul és hírnevéhez méltó módon értelmezi újra, mit is jelent jó szomszédnak lenni. A vígjátékot az egész családnak ajánljuk.
   
  Előzetes:
  Magyarországi bemutató: 2019. október 31.
   

  2. Terminátor: Sötét végzet

  Jön az új Addams Family – ezeket a premiereket várjuk karácsonyig
  Hosszú évek óta az egyik legjobban várt akciófilm, melyet ráadásul hazánkban forgattak. Imádott hőseink, Linda Hamilton (Sarah Connor) és Arnold Schwarzenegger ismét a mozikban. A film rendezője Tim Miller (Deadpool), producerei pedig James Cameron és David Ellison. A Terminator 2: Az ítélet napja eseményei után játszódó Sötét végzet további szereplői Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna és Diego Boneta. Akciódús jelenetekre és sok nosztalgiára számíthatunk.
   
  Előzetes:
  Magyar bemutató: 2019. október 31.
   

  3. Star Wars: Skywalker kora

  Jön az új Addams Family – ezeket a premiereket várjuk karácsonyig

  Az utolsó trilógia befejező része sok-sok izgalmat, titkot, no meg fénycsatát tartogat. A legnagyobb kérdés persze, hogy vajon az erő melyik oldala győzedelmeskedik végül? A Skywalker saga befejező részét 2019 karácsonyán mutatják be mozikban. Tűkön ülünk!

   

  Előzetes: https://indavideo.hu/video/Star_Wars_Skywalker_kora_masodik_szinkronizalt_elozetes

  Hazai bemutató 2019. december 19.

   

  4. Zombieland - A második lövés

  Jön az új Addams Family – ezeket a premiereket várjuk karácsonyig
  A kísérteties atmoszférájú, abszurd és nagyon humoros Zombilendet éppen 10 évvel ezelőtt mutatták be. Azóta mind a négy főszereplőjét jelölték Oscarra (Emma Stone meg is kapta a díjat), a sztárgárda most ismét vásznon a fantáziadús zombiapokalipszis folytatásában.
  Permanens reszketésre és sok-sok nevetésre lehet számítani.
   
  Előzetes:
  Bemutató a magyar mozikban: 2019. október 17.
   

  5. Macskák

  Jön az új Addams Family – ezeket a premiereket várjuk karácsonyig

  Szintén idén mutatják be Andrew Lloyd Webber világhírű musical-sikerének filmes adaptációját, a Macskákat (Cats). A lenyűgöző látványvilágú musical rendezője az Oscar-díjas Tom Hooper (A király beszéde, Nyomorultak, A dán lány), a történetet pedig Hooper és Lee Hall (Billy Elliot, Hadak útján) adaptálta a mozivászonra. A teljesen új technológiával készült filmben olyan sztárok kaptak szerepet, mint az énekes Taylor Swift, a sokoldalú Judi Dench vagy a Gandalfot játszó Ian McKellen. Az elsőrangú zenei elmény garantált!
   

  Magyaroszági bemutató: 2019. december 19.
   

  5+1. Drakulics elvtárs

  Jön az új Addams Family – ezeket a premiereket várjuk karácsonyig
  Végül, de nem utolsó sorban érdemes szót ejteni egy magyar premierről is, a Drakulics elvtárs című horroelemekkel átszőtt vígjátékról. Az Isteni műszak író-rendezője, Bodzsár Márk elképesztő ötletéből született film a 70-es évek Magyarországán játszódik. A történet szerint egy vámpír látogat hazánkba, a titkosszolgálat pedig megpróbálja leleplezni. A fekete humorú, néhol teljes abszurditásba hajló filmbe ismert magyar színészek mellett – Borbély Alexandra, Nagy Ervin, Nagy Zsolt – a népszerű humorista, Bödőcs Tibor is szerepet kapott. Már előre borzongunk!
   
  Bemutató dátuma: 2019. október 31.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés