Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Ajándék ötletek az egész családnak


  Szerző: Heuszler Annamária
  Túl vagyunk már a ”Fekete Pénteken”, mégse sikerült még semmit se venned Karácsonyra? Ne pánikolj, bőven akad még időd az ajándékok beszerzésére, mi segítünk abban, hogy kinek, milyen ajándékot válassz, így célirányosan vetheted be magadat a karácsony előtti forgatagba.


  Feleségednek

  A szerencséd az, hogy a nők szinte mindennek örülnek, a konyhai kiegészítőktől kezdve az ékszerekig. Ha olyan ajándékot szeretnél venni, amivel tuti nem lősz félre, akkor mindenképpen ékszert vegyél. Érdemes körül nézned több helyen, hiszen hatalmas árkülönbségek akadnak a boltok között. Ha szeretnél kicsit kreatívabb lenni az idei ajándékkal, akkor remek ötlet egy különleges főzőkurzusra, vagy akár egy borkostoló tanfolyamra beíratni feleséged, vagy vegyél kedvenc szépségszalonjába ajándék kupont.
  Ajándék feleségednek


  Férjednek

  Nehéz dolog a férfiaknak vásárolni, hiszen legtöbbjük mindig megveszi saját magának azt, amire éppen szüksége van, ezért célszerűbb tárgyak helyett, inkább élménnyel meglepni szerelmünket. A legtöbb férfi szereti a bort és persze ki ne vágyna arra, hogy kicsit mélyebben is beleássa magát a bor tudományába, vagy nívós rendezvényeken vegyen részt borszerető társaival együtt. Nézelődj EZEN oldalon, ahol csokorba szedve válogathatsz a legjobb ”boros” ajándékok között.
  Ajándék férjednek

  Anyósnak

  Szép edénykészletek, terítők és minden féle-fajta praktikus konyhai kellék vásárlásával nem lőhetünk mellé kedvenc anyósunk karácsonyi ajándékánál. Azonban a drogériákban összeállított szépségcsomagok is elegáns és hasznos ajándékok lehetnek.
  Ajándék anyós


  Apósnak

  Apósok ajándékánál ajánljuk a különböző barkácskészleteket, de a legjobb akkor járunk, ha inkább ajándékkártyát vásárolunk neki kedvenc barkácsáruházába, így saját maga döntheti el éppen mi az, amire szüksége van. Apósoknál is ajánljuk a www.borelmeny.hu honlapot, ahol különböző boros ajándékok közül válogathatunk.
  Ajándék após


  Barátoknak

  A barátoknál az a jó, hogy jobban ismerjük őket, mint a saját tenyerünket, így nincs túl nehéz dolgunk az ajándék vásárlásánál. Ha szeretnél kreatív lenni, akkor látogass el egy vicces-kreatív boltba, ahol minden féle hasznos hétköznapi termék vicces kivitelezésével találkozhatunk.
  Ajándék barátoknak

  Pároknak

  Ha olyan barátaid, vagy rokonaid vannak, akik régóta párban élnek és szeretnéd egyszerre mind a kettőjüket meglepni, akkor egy dologgal tuti nem lőhetsz mellé és az nem más, mint az utazás. Legyen szó wellness-ről, vagy borkóstolással összekötött élményről, biztosan mosolyt csalsz az arcukra egy ilyen ajándékkal. Böngéssz az utazások között az Orango oldalán, ahol egy helyen találsz meg mindent.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés