Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Filléres adventi vásárok – pakolj fel karácsonyra

  Ha igazán egyedi, de pénztárcabarát ajándékokat szeretnél beszerezni, akkor a karácsonyi bolhapiacokat és lakásvásárokat neked találták ki. Az ilyen piacokon akár teljesen új termékekre is lelhetsz, de egy-egy használt vagy antik darab is kincset érhet.
   
  Manapság nagyon divatosak a nagyi szekrényéből előkerülő tárgyak és ruhadarabok, sőt gyakran többet is érnek a régi, időtálló holmik, mint a konzumboltok polcain kapható „fél évre gyártott” termékek. A bolhapiacot azért is szeretjük, mert itt bátran lehet alkudozni, sőt egyes helyeken még az ősrégi cserebere formula is bevett.
   

  Karácsonyi cserebere bolhapiac 

  Filléres adventi vásárok – pakolj fel karácsonyra
   
  Használt holmit, padláson eddig elrejtőzött kincseket, háztáji finomságokat és saját készítésű kézműves termékeket vehetünk, illetve cserélhetünk a törökbálinti bolhapiacon. A vásár jó kikapcsolódás az egész családnak, a csereberét ugyanis 15 órától a Törökbálinti és környéki gyermek csoportok karácsonyi műsora fűszerezi meg.
   
  Helyszín: Munkácsy Mihály Művelődési Ház, 2045 Törökbálint, Munkacsy M. u. 83.
  Időpont: 2015. december 13. vasárnap 13:00-18:00
   

  Gardrób Közösségi Vásár

  Filléres adventi vásárok – pakolj fel karácsonyra
   
  A 2012 óta minden második szombaton megrendezett Gardrób az egyik legnépszerűbb használt ruhavásár Budapesten. A minőség miatt nem kell aggódni, mivel a vásárra kizárólag mosott, vasalt, szép állapotú ruhákat és kifogástalan minőségű kiegészítőket hozhatnak az eladók. Ez az a hely, ahol pár ezer forintból hihetetlen kincsekkel térhetünk haza. Jó hír, nemcsak vásárolni, de eladni is lehet, asztalt szerezni azonban nem könnyű, általában már hetekkel a vásár megrendezése előtt érdemes jelentkezi a szervezőknél.
   
  Helyszín: Central Passage+Gödör Klub, 1061. Budapest Király utca 8.
  Időpontok: December 13, 20. 11:00-17:00
   

  Karácsonyi bolhapiac gyerekeknek

  Filléres adventi vásárok – pakolj fel karácsonyra
   
  Ez egy olyan bolhapiac, ahol nemcsak, hogy gyerekholmikat lehet venni, de ráadásul még az árusok is gyerekek. „Gyere el, add el megunt játékaidat, könyveidet vagy vásárolj kincseket másoktól. Alkudozz, vásárolj, érezd jól magad nálunk!” – olvasható a felhívásukban. Árulni előzetes asztalfoglalással lehet.
   
  Helyszín: Jókai Művelődési Központ, 2040. Budaörs, Szabadság út 26.
  Időpont: 2015. december 19. 10-13 óráig
   

  Karácsonyi Lakásvásár

  Filléres adventi vásárok – pakolj fel karácsonyra
   
  Ez az a vásár, ahol viszonylag olcsón szuper menő rucikra és egyedi kiegészítőkre lelhetsz, olyan cuccokra, amik biztos, hogy nem jönnek szembe az utcán. Most hétvégén két vásár lesz gyakorlatilag egy helyen a Fogasházban és a szomszédos Lieblingben, az egyik a second hand, a másik a design vásár. Kofaként is kipróbálhatod magad, ehhez a szervezőkkel kell felvenned a kapcsolatot, a Lakásvásár Facebook oldalán keresztül. Érdmes egyébként időnként csekkolni az esemény oldalát, ugyanis itt is szemezgethetünk a vásár kínálatából.
   
  Helyszín: Fogas Ház, Liebling, Budapest VII. Akácfa utca 49-51.
  Időpont: 2015. december 13. 12:00–17:00.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés