Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Hogyan ünnepeljük a szilvesztert a gyerekekkel?

   
  Hogyan ünnepeljük a szilvesztert a gyerekekkel?
   
  Kezdjétek el a bulizást hamarabb
  Ha a gyerekek túl fiatalok ahhoz, hogy éjfélig fennmaradjanak, kezdjétek el a bulizást hamarabb. A szilvesztert a világ minden táján ünneplik, így már délután láthattok a televízióban pár visszaszámlálást és nagy tűzijátékot.

  Díszítsétek fel a szobát
  Léggömbök és papírkonfetti - ezek nem hiányozhatnak szilveszterkor. Díszítsétek fel a szobát a gyerekekkel és készítsetek magatoknak vicces kalapokat is.

  Csiccsencsétek ki magatokat
  Az év utolsó napja ünnepi pillanat, és természetesen ezt az öltözeteteknek is tükröznie kellene. A móka kedvéért hagyjátok, hogy a gyerekek öltöztessenek fel benneteket. A család lány tagjai a sminkelésről se feledkezzenek meg. A végeredményt örökítsétek meg, meglátjátok, hogy ezek a családi képek még évtizedek múlva is röhögőgörcsöt fognak okozni.
   
  Hogyan ünnepeljük a szilvesztert a gyerekekkel?

  Szolgáljatok fel koktélokat
  Készítsetek szokatlan, alkoholmentes koktélokat, és adjatok nekik hosszú és fontos hangzású neveket, a gyermekek odáig lesznek értük. Igyatok ünnepi poharakból, és koccintsatok az új évre.

  Készítsetek mókás harapnivalót
  A sajtot, sonkát és szendvicskenyeret vágd ki süteménykiszúróval. A zöldségekből készíts mókás képeket a tányéron. Az előkészületekbe a gyerekeket is bevonhatod.
   
  Hogyan ünnepeljük a szilvesztert a gyerekekkel?

  Táncoljatok
  Készíts zenelistát, amelyben mindenki megtalálja a kedvencét. Keverd a felnőtt zenét a gyerekzenével, így még a legkisebbek is fogják tudni énekelni a dalszövegeket. Ha már nem fogod bírni szusszal, vedd elő a kamerát és készíts képeket és videókat a családról, ezek a pillanatok megérdemlik, hogy megörökítsd őket.
   
  Építsetek bunkert
  Ha úgy gondolod, hogy túl öreg vagy ahhoz, hogy bunkereket és erődöket építs, akkor itt az ideje, hogy felébreszd a gyermeki énedet. Elő az összes párnával, takaróval, székkel és pléddel. A bulizás után a gyerekek itt aludhatnak, így ez az éjszaka feledhetetlenné válik számukra.

  Tűzijáték helyett játszatok a fényekkel
  A pirotechnika már régen kiment a divatból, azonkívül, hogy a kisebb gyerekek megíjedhetnek tőle a környezeted, illetve az állatok sem lesznek elragadtatva, hogy durrogtatsz. Csillagszórók, lámpások, világító rudak, villogó kiegészítők, ezek mind remekül helyettesítik a tűzijátékot, és attól sem kell tartani, hogy valaki megsérül a használatukkor.
   
  Hogyan ünnepeljük a szilvesztert a gyerekekkel?

  Konfettivel teli léggömbök

  A tűzijátékot konfettivel megtöltött léggömbök is helyettesíthetik. Az elkészítésükhöz szükséged lesz léggömbökre, konfettikre és tölcsérre. Minden lufit tölts meg konfettivel, majd fujj beléjük levegőt. A konfettiket magad is elkészítheted színes papír és egyszerű lyukasztó segítségével. Ezt a feladatot a gyerekekre is rábízhatod és mivel rengeteg konfettire lesz szükség, ezért egy jó darabig elszórakoznak a kis lurkók. Este óriási örömet fog nekik szerezni a rengeteg színes konfetti, majd csak legyen ki összeszedni :)
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés