Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Így pihenjük ki a karácsonyi fáradalmakat szilveszterkor!

  A “Budapest New Year már nemcsak a turisták számára hívószó, hanem még a városban élők számára is, pláne akkor, ha nem a megszokott módon köszöntik az újévet. 
   
  Szilveszteri vacsora
   
  Akár romantikus randi vacsi, akár terülj-terülj asztalkám a barátokkal, egy jó szilveszteri vacsora tökéletes programja lehet a nyugis évbúcsúztatásnak. Egy jól kiválasztott vacsoraest igazán különleges élmény lehet szilveszterkor is, hiszen ki ne szeretne jókat enni, pláne az ünnepi felfordulás után! 
   
  Sok budapesti és vidéki étterem is kínál svédasztalos vacsorát élőzenével, de ha különlegesebb fogásokra vágysz szilveszterkor, akkor irány egy tematikus vacsora, ahol az ízek szárnyán utazhattok! 
   
  Szilveszteri sétahajózás
   
  Emeld a következő szintre a szilveszteri vacsorát! A különleges szilveszteri programok között előkelő helyen szerepel a szilveszteri sétahajózás. Ringatózz a Dunán és köszöntsd az új évet csodás kilátással a Budai Várra, a Halászbástyára, vagy a Parlamentre. 
   
  Mitől különleges ez a program, persze a Dunai panorámán túl? Rengeteg lehetőség közül választhatsz, a svédasztalos vacsorától a korlátlan italfogyasztáson át (esetleg a kettőt kombinálva) a különleges gourmet vacsoráig. Sőt, ha mégis mulatni támad kedved akár élőzenés sétahajózást is választhatsz! 
   
  Szilveszteri koncertek
   
  Jöhet az élőzene, de inkább visszafogottan köszöntenéd 2023-at? A szilveszteri koncertek és bálok a kifinomult szórakozás definíciói. Budapest legszebb épületeiben élvezheted az ünnepi fényt emelő komolyzenei darabokat, egy kellemes pohár pezsgővel, garantáltan tolongás mentesen. Ilyen hangulatban csak jól indulhat az új év!
   
  Ha szilveszter estéjén más programra vágysz, akkor sem kell komolyzenei koncert nélkül búcsúztatnod azt évet, hiszen karácsonykor, a két ünnep között és január elején is sok újév köszöntő koncertet rendeznek országszerte.
   
  Szilveszteri wellness
   
  Magyarország világszinten elismert termálvíz nagyhatalom. A vizeink gyógyító erejét vétek lenne nem kihasználni a karácsonyi pörgés után. Választhatsz vidéki szállást vagy budapesti gyógyfürdő körutat, a felüdülés szinte borítékolható.
   
  Így pihenjük ki a karácsonyi fáradalmakat szilveszterkor!
   
  A szállodák általában különleges programokkal készülnek a szilveszteri wellness vendégeknek, ahol jellemzően a fiatal generációtól az idősebbekig mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási formát. 

Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés