Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Így vészeld át a karácsonyi időszakot szingliként


  Szerző: Heuszler Annamária
  Talán a legrosszabb dolog decemberben és az ünnepek alatt egyedülállónak lenni. Ilyenkor mindenki extra szerelmes, a karácsonyi daloktól kezdve a reklámokon át, minden arról szól milyen jó dolog a pároddal és a szeretteiddel ünnepelni a szeretet ünnepét. Ha Te is szingliként vágsz neki az ünnepeknek, akkor adunk pár tippet, hogy hogyan éld túl.

   

  Gondolkodj pozitívan!

  Tudjuk hogy nehéz, de próbálj meg pozitív maradni és nézd a dolgok jó oldalát, például idén nem kell azon stresszelned, hogy milyen ajándékot vegyél az anyós jelöltednek. De azon sem kell izgulnod, hogy hogyan hozd össze a párod családját és a sajátodat, melyik nap hova is menjetek, úgy, hogy senki ne sértődjön meg azon, hogy rohantok egyik helyről a másikra. A másik szuper dolog, hogy senki sem fog megszólni, ha a karácsonyi süteményekkel (és tojáslikőrrel) feltankolva, otthonkában megnézed a Bridget Jones naplóját Karácsony másnapján.
  Egyedül karácsonykor


  Térj ki a kérdések elől!

  Te is utálod, amikor a régen látott rokonok azzal kezdenek el zaklatni, hogy ugyan miért nincs párod és ha így folytatod, akkor kifutsz az időből? Talán ez az egyik legidegesítőbb dolog a világon, de ahelyett, hogy felhúzod magad rajta, illedelmesen és mosolyogva térj ki a kérdés elől, hangsúlyozd inkább azt, hogy milyen szuperül alakul a karriered, vagy éppen milyen felújításokat végeztél idén a lakásodon. Meglátod, ha azt látják rajtad, hogy kapcsolat nélkül is remekül alakul az életed, nem fognak többet zaklatni a kínos kérdéssel.
   


  Várd a Szilvesztert!

  Igaz a fagyöngy alatti csókolózás csak Amerikában működik, de itthon is jó esélyed van arra, hogy éppen a szilveszteri buliban találod meg életed szerelmét. Szedd össze a barátaidat és induljatok be, valamelyik buliba, ITT több száz program közül válogathatsz. Legyél nyitott az újra és bátran ismerkedj, egy buliban úgyis gátlástalanabbak az emberek, így az ismerkedés is könnyebb és ki tudja, lehetséges hogy megismersz valakit és jövőre már együtt készültök majd az ünnepekre!
  Újévi csók
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés