Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Mit hoz nekünk a kakas éve?

  Mit hoz nekünk a kakas éve?
   
  Január 28-án belépünk a Kakas évébe. Nem csak a nyugati csillagjóslásban fontosak a holdfázisok, hanem a keleti asztrológiában is, ám ott teljesen más rendszer szerint helyezkednek el, így más jelentéssel is bírnak. Hogy mit tartogat a Kakas éve? Most kiderül!
   
  A nyugati ember számára is egyre fontosabb követni a kínai asztrológia szerinti utasításokat, hiszen ez esetben nem a kézzel fogható javakra, esetleg hatalomra, hírnévre fókuszálnak, hanem sokkal inkább az ember szellemi és érzelmi fejlődésre, ami tovább erősíti majd jellemét.
   
  Milyenek a Kakas évének szülöttei?
   
  Társaságkedvelő, könnyen ismerkedő személyek, akik a reflektorfényt is különösen igénylik. A kínai állatjegyek szülöttei között a Kakas a legelegánsabb, legápoltabb, a divat iránt is folyamatosan érdeklődik. A kicsit néha magamutogatónak tűnő felszín alatt bölcsösség és jóság rejtőzik, egyébként jelleme rendkívül független és szereti dolgait saját szájíze szerint intézni.
   
  Egyenes, karakán, őszinte személyiség, aki válsághelyzetben különösen bátor és erős, emiatt sokan tisztelik. Ráadásul szeret hódítani, miközben roppantmód szenvedélyes is, egy igazi társasági lény.
  Világosan és logikusan gondolkozik, ám nehezen viseli a sürgetést és a kényszert. Ha munkáját nyugodt tempóban végezheti, különösen nagy sikereket érhet el, kreatív ötleteivel pedig sok embert lenyűgöz.
   
  Mit hoz nekünk a kakas éve?
   
  Mit ígér nekünk a Kakas éve?
   
  2017. január 28-ától egészen 2018. február 15-ig tart a Kakas éve, amit a Kutya éve követ majd. Aki fáradtnak és kimerültnek érzi magát, az azt jelenti, hogy jól dolgozott a Majom évében!  A Kakas éve pedig a keményen dolgozóknak komoly sikereket tartogat, hiszen 2017 a meglepően gyors megvalósítások, látványos eredmények és nagy kezdések éve lesz.
   
  Nem csak most, a kínai újév beköszöntével, de már a Majom évében is megfigyelhető volt egy egyértelműen javuló tendencia, ami folytatódni fog: javul a kedélyállapotunk, lelkesen és sikeresen teljesítünk majd, nem hagyjuk magunkat leigázni. A legfontosabb az lesz, hogy minden élethelyzetben keressük a dolog jó oldalát, illetve hogy le tudjuk szűrni, mi a tanulság, és törekedjünk az egyensúly megteremtésére. Megéri a befektetett energiát!
  Mit ne tegyünk?
  • Ebben az évben különösen kerüljük az elszigetelődést, begubózást
  • Engedjük el az aggodalmaskodást és pánikot
  • Ne hordjuk magasan az orrunkat
  Mit tegyünk?
  • Legyünk sokkal türelmesebbek
  • Ne feledkezzünk meg régi barátainkról
  • Álljunk ki a legkülönösebb céljaink mellett is
  Ebben az évben ugyanis a különcség és eredetiség könnyebben tud érvényesülni, mint valaha, ezért aki bátor és kitartó is, minden elé gördülő problémán át tudja majd vágni magát. Itt az idő a stratégiai tervezésnek, persze vedd figyelembe az eltérő véleményeket, de ha elég időt és energiát fektetsz terveid megvalósításába, az mindenképpen a tiéd lesz!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés