Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Trendi frizurát szeretnél szilveszterre? Akkor próbáld ki a Kevin Murphy termékeket!

  Közeleg az év utolsó napja, de még nem döntötted el, milyen frizurával indulj szórakozni? Szerencsére nem kell vagyonokat költened a fodrászszalonban. A Kevin Murphy segítségével otthon is csodálatos hajkoronát varázsolhatsz magadnak. Hogy miért? Most bemutatjuk az ausztrál márka előnyeit!
   
  Környezettudatos formulák
   
  A Kevin Murphy bátran állást foglalt a környezeti fenntarthatóság mellett azáltal, hogy környezetbarát gyakorlatokat alkalmaz. Legyen szó samponról, balzsamról, hajápolóról vagy hajformázóról, a termékek nem tartalmaznak káros szulfátokat, parabéneket és kegyetlenségtől mentesek, igazodva az etikus és környezettudatos szépségápolási termékek iránti növekvő igényhez. Ez a zöld gyakorlatok iránti elkötelezettség nemcsak a bolygónak kedvez, hanem a környezetbarát alternatívákat kereső tudatos fogyasztók körében is visszhangra talál.
   
  Fényűző és hatékony összetevők
   
  A márka termékei a hatékonyságukról ismert, kiváló minőségű összetevők gondos kiválasztásával készülnek. A növényi kivonatoktól a vitaminokig és antioxidánsokig a Kevin Murphy készítményeit úgy tervezték, hogy táplálják és javítsák a haj egészségét. Ezek a fényűző összetevők hozzájárulnak a termékek általános hatékonyságához, és a felhasználóknak szalonszerű élményt nyújtanak a saját otthonuk kényelmében.
   
  Innovatív hajápolási megoldások
   
  A Kevin Murphy úttörő szerepet játszott az innovatív hajápolási megoldások bevezetésében, amelyek a legkülönbözőbb igényeket elégítik ki. Legyen szó a legmodernebb technológiák alkalmazásáról, egyedi formulákról vagy a bőrápolási elvek hajápolásba való integrálásáról, a márka folyamatosan arra törekszik, hogy a korábbinál előrébb járjon. A sérült haj javításától a volumen fokozásáig és a rakoncátlan fürtök kezeléséig a Kevin Murphy termékkínálata személyre szabott megoldásokat kínál a különböző hajtípusokra és problémákra.
   
  Stílusos csomagolás és márkaépítés
   
  Magukon a termékeken túl a Kevin Murphy nagy hangsúlyt fektet az esztétikai megjelenésre. Az elegáns és stílusos, művészi mintákkal díszített csomagolás nem csak az általános fogyasztói élményt fokozza, hanem tükrözi a márka művészet és kreativitás iránti elkötelezettségét is. A vizuálisan vonzó termékek a fürdőszobapolcokon és a szalonok polcain egyaránt feltűnést keltenek, hozzájárulva a márka identitásához.
   
  Támogatás a professzionális stylistok számára
   
  A Kevin Murphy felismeri a professzionális szakértelem fontosságát az optimális eredmények elérésében. A márka szorosan együttműködik a fodrászokkal, és oktatási forrásokat, képzést és támogatást biztosít számukra. Ez nem csak azt biztosítja, hogy a stylistok jól ismerjék a Kevin Murphy termékek alkalmazását, hanem a szépségiparon belül is elősegíti a közösség érzését.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket
Címkék: frizura

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés