Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szingliszilveszter? – Vesd bele magad az éjszakába!

  Nagyot téved az, aki azt gondolja, hogy a szilvesztert csak párban lehet eltölteni. Sőt, a legtöbb buli sokkal élvezetesebb egyedül, nem beszélve arról, hogy az év utolsó éjszakáján rengeteg ismerkedési lehetőséged akad. Számos óévbúcsúztató buli közül válogathatsz idén, akár Budapesten, akár vidéken töltöd az év utolsó estéjét. A Szilveszter.hu oldalán nem csak programtípusok közül, de helyszínek alapján is kereshetsz.
   

  Szilveszteri koncertek

  Szuper koncertek várnak
   
  A koncerteken általában rengeteg ember van, sokakat nem csak a zene, hanem az ismerkedési lehetőség is vonz. Hatalmas az idei szilveszteri zenei repertoár, több helyen lesznek klasszikus koncertek, hangulatos jazz estek és még dübörgős rock bulik is. Érdemes átfésülni programkínálatot, mivel több helyen ismert sztárok, de akár még kedvenc zenekaraid is feltűnhetnek. 
   

  Gigapartik szinglimódra

  Elektronikus kavalkád
   
  Ha odavagy az elektronikus muzsikáért, és az év utolsó estéjén is eksztatikus élményekre szomjazol, akkor érdemes valamelyik csillárszaggató party felé venni az irányt. Budapesten több nagy szórakozóhely is szervez gigapartit, de vidéki városokban is találsz hajnalig tartó elektronikus őrületeket. A nagy partik előnye, hogy az emberek általában egyedül táncolnak, így nagyon könnyű új ismerősökre szert tenni.
   

  Fürdős óévbúcsúztató

  Fürdős sziéveszter
   
  Ha mindened a wellness, és szenvedélyednek az év utolsó estéjén is hódolnál, akkor vedd valamelyik szilveszteri fürdős buli felé az irányt. Ne feledd: a felfrissülés mellett számos ismerkedési lehetőséged akad a fürdők habjai közt.
   

  Gourmet szilveszteri kalandok

  Szilveszteri gálavcsora
   
  Amennyiben szereted az ínyenc ételeket, és akár egyedül is beülsz egy étterembe, akkor egy szilveszteri gálavacsorán a helyed. Ne aggódj, sokan járnak a cipőben, és egyedül érkeznek a buliba, így kitűnő ismerkedési lehetőség egy ilyen vacsora. Ráadásul nem kell feltétlenül valamilyen frakkban feszítős helyre asszociálni, több budapesti szórakozóhely rendez koncertekkel egybekötött vacsorákat, amelyek nem a puccparádéról, sokkal inkább a gourmet ízekről és az ellazulásról szólnak.
   

  Retro partik

  Retro party
   
  Ha nosztalgikus élményekre szomjazol, vagy egy régi kedvencedet szeretnéd újra hallani, akkor érdemes retro bulik közül szemezgetni. Böngészd át a programokat, mivel rég nem látott ismerősökre lelhetsz, vagy olyan bulit találhatsz, ahol az elmúlt évtizedek legjobb slágereire rophatod hajnalig. A tánc és a gigaslágerek, általában mindenkinek kihozzák a romantikus énjét!
   

  Csendes-ülős

  Ha inkább nyugodtabb, beszélgetős élményeket keresel, akkor térj be szilveszterkor valamelyik hangulatos, kisebb pubba, borozóba. Nyugodtabb körülmények között jobban el tudsz mélyülni egy beszélgetésben, jobban megismerheted az embereket. Nemcsak a gigaszórakozóhelyek, de kisebb klubok is rendeznek óévbúcsúztató bulikat. Ha pedig egy igazi vájtfűlő jazzimádó vagy, akkor irány valamelyik zenei virtuózokban dúskáló jazz koncert.
   
  Jazz szilveszter
   
  Ha még nincs ötleted, mit vegyél fel a szilveszteri buliba, akkor válogass a szilveszterre specializált, szupertrendi ruhatippjeink közül, vagy szemezgess a Szilveszter.hu sminktanácsadója, Djongi szilveszteri instrukcióiból.
   
  Azt tanácsoljuk, hogy semmiképpen se maradj otthon, és ne hagyd ki a fergeteges szilveszteri bulit. Sosem lehet tudni, kibe botlasz bele az év legizgalmasabb estéjén!
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés