Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Egyszerű, de nagyszerű frizurák


  Szerző: Heuszler Annamária
  Mindenkinek van ”rossz haj” napja, azonban ilyenkor sem kell rögtön pánikolni a tükör előtt, hidd el még a legrosszabb esetre is van egy tuti megoldásunk! Mutatunk Nektek pár szuper frizura tippet, amit gyorsan és egyszerűen elkészíthetsz otthon.
   

  Elegáns fánk

  Ez a frizura akár munkában, akár egy buliban is megállja a helyét és a legjobb benne, hogy akkor is elkészítheted egyszerűen, ha éppen úgy keltél ki az ágyból, hogy összevissza kócolt az éjjeli kócmanó. Mindenképpen szerezz be egy fánkot valamelyik boltban, hidd el, imádni fogod. Válaszd 3 fele a hajad, felül egy nagy rész és alul két kisebb. Tedd a fánkot a fejed tetejére és fésüld rá a felső részt, majd jöhet a jobb alsó és a bal alsó. Kész is a szuper könnyű és szuper elegáns külső.
  Fánk konty


  Dupla csavar

  Kreatív és egyszerű frizura tipp a dupla csomós konty. Fésüld hátra a hajad szorosan majd válaszd ketté és szimplán csomózd meg kétszer, a megmaradt részt pedig tűzd a kontyod alá két hullámcsattal. Ez a frizura akkor a legjobb, ha már kezd zsírosodni a hajad, de még nincs kedved megmosni.
  csomós konty


  Halszálka fonat

  Elsőre talán bonyolultnak tűnik, de ha egyszer ráérzel már nagyon gyorsan fog menni. A lényeg, hogy szedd ketté a hajad, majd a jobb rész széléről tegyél át egy vékony tincset a bal részbe, húzd meg, aztán a bal rész széléről válassz tincset, amit a jobb részhez adsz és így tovább.  Fond csak félig be a hajad, a hanyag elegancia eléréséhez.
  Halszálka fonás
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés