Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Hogyan jelenjünk meg a céges vacsorán vagy bulin?

  Az év vége fele megszaporodnak a céges rendezvények, legyen ez cégen belül vagy esetleg együttműködő partnerekkel megtartva. Valljuk be, sokszor elgondolkodunk, mit is vegyünk fel? Hova is megyünk? Kik lesznek ott? Mit csináljunk a hajunkkal? Hogyan sminkeljük ki magunkat a fontos eseményre?
   
  Általában a meghívó tartalmazza a helyszínt és a dress code előírásokat - ha ez hiányzik, érdeklődjünk a főszervezőnél vagy, akitől a meghívót kaptuk.
   
  Smink elkészítése
   

  Sötétebb színek

  Ruházatunkat és sminkünket a napszaknak megfelelően válasszuk ki. A céges rendezvényekre ne vegyünk fel kihívó öltözéket, sminkünk legyen inkább szolíd, üde és friss. Öltözködésben a sötétebb színekkel nem foguhatunkk mellé, választhatunk egy csinos ruhát vagy kösztümöt.
   
  Szemfestés
   

  Szolid dekoltázs

  Figyeljünk oda, hogy dekoltázsunk ne legyen túl mély, és ha szoknyát veszük fel, az semmiképpen ne érjen térd fölé. Ne keverjünk össze céges rendezvény vagy vacsora makeup-ját egy hétvégi bulisminkkel. Kerüljük a feltünően csillogó és kihívó színeket.
   
  Ruha
   

  Hova és kikkel?

  Hölgyeim, ne felejtsük el figyelembe kell venni, hova megyünk, kikkel megyünk vacsorázni. Először mindig ezek alapján válasszuk ki, mit veszük fel, s csak ezután hangoljuk a sminkünket öltözékünkhöz és személyiségünkhöz.
   
  Megjelenésünket és sminkünket feldobhatjuk elegáns kiegészítőkkel is. Végül, de nem utolsó sorban, maradjunk mindig minden körülmények között elegánsan nőiesek!
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés