Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Alap sminkes ecsetek - II. rész

  Egy januári cikkemben már írtam az alap sminkecsetekről. Most lássuk a többi ecsetet!
   

  Tusecset:

  Tusecset
   
  Kétféle létezik, az egyik vékony szőrecset, mely a vége felé elkeskenyedik; a másik fajta pedig a lapos, ferde végű ecset (hasonló a szemöldök ecsethez). A kettő között a különbség az, hogy az elsőt a gyakorlatlanabb kéznek, míg a másik a profibbak és az ügyesebbek használják. Szintetikust ajánlok.
   

  Lapos szemhéj ecset:

  Ecset aranyak
   
  Puha, lekerekített ecset. Nagyon sok mindenre használható. Ebből is van kisebb, közepes és nagyobb sörtéjű. Mivel sűrű és tömör, a szem egész területén használhatjuk, akár árnyékolásra is, vagy a szem alatti rész megfestésére, és szemöldökcsonton is. Használjuk a műanyag szivacsos applikátor helyett.
  Természetes szőrűt ajánlok.
   

  Satírozó ecset:

  Ezzel az ecsettel a felvitt szemhéjpúdert tökéletesen el tudjuk dolgozni, hogy ne maradjon éles határvonal. Használhatjuk a szemceruzával megrajzolt szemhéjkontúr satírozására is, így lány, átmenetes árnyékolást érhetünk el. Legyen tömör és erős ecset, ezt is több méretben választhatjuk, attól függően mennyi hely van a szemhéj feletti részen. Természetes szőrűt ajánlok.
   
  Satírozó ecset
   

  Kontúr ecset:

  Kisfejű, lapos, ferde végű ecset. Merevebb, mint a satírozó ecset, mert a szem éles kontúrozásához használjuk, vagy a szem alsó részének kifestésére. Természetes szálú, vagy nagyon puha szintetikust ajánlok.
   
  Kontúr ecset
   

  Szemöldök fésű és szempilla elválasztó egyben:

  Tökéletes kis eszköz, hogy a rakoncátlan szempillákat megigazítsuk és a szemöldök átfésülésére is ideális. Több változatban is kapható, kinek melyik a szimpatikusabb. Erős, strapabíró, a műszempilla is összefésülhető az eredeti szempillával.
   
  Szemöldök fésű

   

  Ajak ecset:

  Alapvetően szerintem nem szükséges azok számára, akik magukat sminkelik, hiszen a rúzsokat nem használja más. Praktikus tud lenni akkor, amikor mondjuk két rúzst szeretnék az ajkakon összekeverni, vagy a szájzugokat picivel sötétebb rúzzsal beárnyékolni. Ezeket az ecseteket is különböző formában lehet kapni, enyhén lapos, vagy puha szintetikus csapott sörtésben, vagy a klasszikus rúzs applikátoros formában.
   
  Ajakecset
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés