Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Menő hajtetoválások szilveszterre

  Magyarországon is egyre népszerűbb a külföldön már divatosnak számító hajtetoválás, amely nem más, mint a hajszobrászat új trendje. A hajtetoválás igazi művészet, ahol precíz módon tetoválnak a hajba extrém, vagy szolid figurákat.
   
  Hajtetoválás szilveszterre
    
  A trend gyorsan terjedt el a férfiak körében, azonban egyre több, bevállalósabb hölgy „varratja” tele a fejét. Na ne úgy gondoljatok a hajtetoválásra, mint a test tetoválásra, hiszen a fejbőrbe semmiféle festékanyag nem kerül, pusztán a haj mesterszerű vágásáról van szó.
   
  Hajtetoválások nőknek szilveszterre

   

  Hajra tetoválás, vagy hajba tetoválás?

  Mindkettő létezik, azonban a két trend eltér egymástól. A hajra tetoválás során a haj felületére festenek állat és egyéb mintákat, gyakran hajhosszabbítást követően, míg hajba tetováláskor tulajdonképpen a haj vágásáról beszélünk.
   
   

  Extrém haj szilveszterre

  Ha igazán extrém szilveszteri hajat szeretnél az év utolsó buliján, akkor a hajtetoválás ideális döntés a számodra. Szilveszterkor ugyanis mindenki kicsit nyitottabb, amikor szinte bármit lehet: jöhet minden, ami csillogó és extravagáns. A tetovált hajad garantáltan egyedi lesz a szilveszteri partyban, amely hamar magára vonzza a tekinteteket.
   
  Hajtetoválás szilveszterre nőknek
   
  A hajtetoválás kevés rizikóval jár, hiszen akkor sincs minden veszve, ha mégsem nyerte el a tetszésedet: néhány nap alatt a haj növekedésével akár el is tüntethető a mestermű.
   
  Mielőtt bejelentkeznél a fodrászhoz, azonban alaposan győződj meg róla, hogy biztosan nem kopaszodás elleni fejbőrtetoválásra szántad el magad, nehogy aztán az eredmény csalódást okozzon... :)
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés