Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Tervezgeted a Nagy Napot? – Esküvői sminktippek!

  Minden lány egyszer, egy napra királynő szeretne lenni. Egy tökéletes napra, tökéletes smink dukál minden királynőnek!
   
   
  Minden év elején elkezdődik a kiállítások, rendezvények ideje, beindul a szezon. Ezek közül nem képzenek kivételt az Esküvő Kiállítások sem, melyeket számos helyen és időben szerveznek. Ezeken a rendezvényeken személyesen is megismerkedhetünk a szolgáltatókkal és árajánlatokat gyűjthetünk be. A rendezvényeken rendszeresen szerveznek tombolát, ahol szuper dolgokat lehet nyerni! Hogy miért érdemes szakemberrel csináltatni a sminkünket a Nagy napra? Íme pár szuper nyomós érv!
   
  Tervezgeted a Nagy Napot? – Esküvői sminktippek!
   
  A smink: a menyasszonyi smink nem egy hétköznapi vagy bulis smink, amit rutinból dobunk fel. A színek kiválasztásában sokat számít a Nagy napon domináló színek, a Hölgy sminkes szokásai, az arcforma és szemek, a hajszín, no még ezernyi kis apró dolog. Egy próbasmink alkalmával a szakember felméri az igényeket, tanácsol megoldásokat és elkészít egy próba sminket a megbeszéltek alapján.

   Ezen a képen az arc bal oldala sminkkel, a jobb smink nélkül látható:
   
  Djongi make up - esküvői smink
   
  A termékek: sminkelés során csak, és kizárólag professzionális, magas minőségű termékekkel dolgozom, ezek tartósak, strapabíróak hiszen a cél az, hogy a smink tökéletes maradjon hajnali háromkor is. A kelléktárban – a gurulós csodabőröndömben – olyan termékek vannak, melyek minden helyzet megoldására szolgálnak. A színpaletta rengeteg árnyalatot tartalmaz, és a használt eszközök is profik.
   
  A szakmai tudást nagyon fontosnak tartom, hiszen a profi termékekhez és technikákhoz ez nélkülözhetetlen. A menyasszonyi sminket máshogy alapozzuk, sminkeljük és fixáljuk, mint egy hétköznapi sminket.
   
  A kölcsönös szimpátia, megértés, egyetértés és kommunikáció nagyon fontos. Egy kellemes környezetben, mosolyogva meg lehet beszélni a tökéletes sminket!
   
  A szilveszter.hu olvasói bármikor kapcsolatban léphetnek velem, ha sminkről van szó, legyen ez egy bármilyen alkalomra vagy éppen a Nagy napod tervezitek!
   
  A kiállításokon borzasztóan jó a hangulat, íme a bizonyíték: 
   
  Tervezgeted a Nagy Napot? – Esküvői sminktippek!
   
  A következő képen egy nagyon szerencsés hölgy, aki egy próba sminket nyert nálam a tombolán! Ezúton is gratulálok még egyszer!
   
  A szerencsés nyertes!
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés