Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Merj változtatni – Őszi hajtippek


  Szerző: Heuszler Annamária
   Hivatalosan is vége a nyári hőhullámoknak, amik nem csak a szervezetünket terhelték meg, hanem bizony a tincseinket is. A nagy forróságban hajszálaink is kiszáradtak, töredezettebbé váltak és a magas UV sugárzás sem tett jót nekik. Itt az ideje, hogy kicsit foglalkozz a frizuráddal, hogy újra a régi fényében tündököljön, ezzel egy kis ragyogást víve a szürke őszi hétköznapokba.


  Viszlát lófarok!

  A nagy melegben inkább felfogva hordjuk a hajunkat, hogy megkíméljük magunkat a „sál” hatástól, azonban ami nyáron divatos, ősszel már nem annyira, szóval ideje meglátogatni a fodrászt, hogy valami új fazont adjon a hajunknak, így nem kell állandóan lófarokba kötnünk, ha kiengedve is szép esése van. Ha mégis ragaszkodunk a kényelmes viselethez, akkor variáljuk meg egy kicsit, csavarjuk, masnizzuk, vagy fonjuk.
  Lófarok tippek


  Színt neki!

  Akár fested a hajad, akár nem, a Nap sugarai nem kímélik a hajszálak pigmentjeit. Ha nem szőke vagy, akkor bizony több mint valószínű, hogy neked se előnyösen szívta meg a Nap a hajad. Itt az ideje kicsit felélénkíteni a színét, a határ pedig a csillagos ég, hogy milyen festéket választasz. Azért arra figyelj, hogy a hupikék és a lilás padlizsán már nem igazán divat, inkább válassz természetes színeket, azzal soha nem lőhetsz mellé. Ha bizonytalan vagy a színválasztásban, akkor keresd fel fodrászod és bízd rá magad!
  Természetes színek


  Frufrut mindenkinek!

  Ha régóta kacérkodsz már a gondolattal, hogy frufrut vágass magadnak, akkor itt az ideje. Idén nagyon nagy divatnak örvend a frufru, lehet az féloldalas, dús vagy laza, egy a lényeg, az arcformád szerint válassz stílust! Ha biztosra akarsz menni, akkor először próbálkozz egy hosszabb féloldalas frufruval, mert az mindenkinek jól áll és ha mégse jönne be, akkor gyorsan visszanövesztheted. Ja és egy örök szabály: Soha, de soha ne állj neki magad a frufru vágásnak, mert abból születnek az igazi katasztrófák, mindig, minden esetben bízd a fodrászodra!
  FruFru
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés