Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Popsira festett tök az idei Halloween-őrület – KÉPEK

  Így lesz kerek az idei Halloween!


  Szerző: szilveszter.hu
  Alig 3 hét van hátra Halloweenig, így a nemzetközi divatmagazinok szétnéztek a közösségi oldalakon, hogy lássák, mivel készülnek az emberek az idei ünnepre. Az eredmény több, mint meghökkentő.

  Már a 2017-es öltözködési trendeket is dominálta a csillám minden formája, és úgy tűnik, a lendület azóta sem hagyott alább – olvasható a MarieClaire idei Halloween-divatot bemutató internetes cikkében.

  Mint mindjárt látni fogjuk, ezúttal egészen különleges formában kerül felhasználásra a csillámpor és az apró csillogó kövek kavalkádja. Több insta-fotó is kering az interneten, amin formás popsikra festett és csillámmal alaposan beszórt halloween tökök láthatók. Az ideig szlogen pedig ennek megfelelően "Twerk or Treat" lett (az eredeti "Trick or Treat", vagyis "Csokit vagy csalunk" mintájára úgy lehetne fordítani, hogy "Rágót vagy rázzuk").
   

  Az ötlet a Go Go Glitter angol „csillámáruháztól” jött, akik a csillám-popsi mozgalmat az idei nyári fesztiválszezonra izzították be, „ám az olyan jól sikerült, hogy szerették volna átmenteni Halloween időszakra is” – árulta el Sophia Levy, a cég egyik alapítója.

  A Halloween nem mindig a szexi jelmezekről szólt – emlékeztet a szintén a témával foglalkozó cikkében a www.guacamoley.com. Sőt, 19. századi viktoriánus  korig egyáltalán nem volt divat beöltözni, miután a Halloween addig szorosan a mindenszentekhez kapcsolódó egyházi ünnep volt. Az extremitás, csábosság pedig csak a múlt század 70-es éveiben jött be, ennek kicsúcsosodása a mostani testfestés. És akkor lássuk a képeket:
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  ✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) által megosztott bejegyzés,

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  HalloweenMakeup (@sirensspa) által megosztott bejegyzés,

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tayah (@tayah.wheatcroft) által megosztott bejegyzés,

Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés