Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Ezeket az élelmiszereket pusztítjuk szilveszterkor a leginkább


  Szerző: szilveszter.hu
  Tudod-e, mennyivel több majonéz fogy szilveszterkor, mint az év többi részében? És hogy hány heti adagnak megfelelő chipset eszünk meg az év utolsó napjaiban? Kattints, ha kiváncsi vagy!
   
  Természetesen a virsli iránti kereslet a többszörösére nő az év utolsó napjaiban, és ennek megfelelően ugrik meg a torma, mustár és majonéz forgalma. Mustárból háromszor, majonézből kétszer annyit vásárolunk ilyenkor. Kiemelkedően sok kerül még a boltokban a kosárba a hidegkonyhai készítményekből, a francia salátából, a burgonyasalátából, a korhely salátából, a kaszinótojásból és a tormás sonkatekercsből, készételek közül pedig a halászléből, a halételekből, a káposztás ételekből és a kocsonyából. Sertéshús is több szokott fogyni, átlagosan mintegy 25 százalékkal.
   

  A szilveszteri italok közül az elmúlt években óriásit emelkedett a gyerekpezsgő forgalma. Az alkoholos italok között első helyen természetesen a pezsgő áll, amelyből több havi mennyiséget vásárolunk ebben a pár napban. Snackekből a két ünnep közötti öt napban körülbelül két hétnyi fogyásnak megfelelő volumen fogy. A sláger a nagy kiszerelésű chips és a ropi.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés