Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • London, szilveszter, buli, látnivalók

  Programajánló 2021-re


  Szerző: szilveszter.hu
  A londoni Temze és a színpompás tűzijáték

  Londonban, akár még a Temze partjáról is megnézheted a káprázatos tűzijátékot. Minden évben részed lehet a csodában, de ha túlságosan fázós vagy, akkor a közelben rengeteg olyan étterem és bár is van, amelyeken tetőteréről is remek kilátás nyílik a tűzijátékra. Londonban, még csónakpartikat is szerveznek azoknak, akik nem szeretik a nagy nyüzsgést, ellenben semmiképpen sem hagynák ki a tűzijáték élményét. Hunyd be a szemed, és képzeld el, ahogy a csónak, vagy hajó, lassan csordogál a Temzén, miközben te közvetlen közelről csodálhatod a tűzijátékot és csupán néhány ember vesz körül.
   

  London, Big Ben tűzijáték, újévi parádé

  Ha társasági ember vagy, és imádod a nagy tömeget, akkor mindképpen részt kell venned a tradicionális londoni tűzijátékon, amelyet a Big Ben közelében szerveznek. Londonban, 2004 óta tart a hagyomány, mely szerint egy hatalmas embertömeg vonul ki a terekre, utcákra, hogy közvetlen közelről hallgassák meg a Big Ben harangjátékát. Mindenki hangosan számol vissza, majd elkezdődik egy majd’ negyedórás tűzijáték, az emberek legnagyobb örömére. Az éjfélt jelző harangozást követően a tűzijáték rakétáit a London Eye elnevezésű óriáskerékről és a Temzén horgonyzó uszályokról lövik a magasba. Mivel rengeteg ember zsúfolódott össze a környéken az elmúlt esztendőkben, ezért manapság már jegyet kell venni erre a pár perces, de mégis szemet kápráztató, és egyben az óév utolsó programjára.

  Winter Wonderland- Téli Csodaország

  Ha már a szilvesztert Londonban töltöttük, akkor semmiképpen se hagyjuk ki a Winter Wonderland megtekintését. A Téli Csodaország karácsonykor nyitja meg a kapuit a Hyde Parkban, de még januárban is nyitva tart. Ezen a helyen olyan izgalmas tevékenységeket csinálhatunk, mint óriáskerekezés, vagy korcsolyázás, de van itt cirkuszt, jég show, élő zene és számos bár és étterem is várja a betérő vendégeket. Láthatsz még jégszobrokat, forgó bárt, piacot, ahol nem csak ételt, nem csak forró italt, de sokféle ajándékot is árusítanak.
   
  London, szilveszter, buli, látnivalók

  Londonba, nem csak a szilveszter miatt érdemes utazni

  Igaz, hogy London csodálatos, igaz, hogy fergeteges szilveszteri partikat szerveznek a város megannyi pontján, de természetesen, nem csak a buli miatt érdemes felkeresni ezt a sokak által kedvelt, kulturálisan is színes várost. Télen, javában tartanak a focimeccsek, ezért mindenképpen érdemes kilátogatni egy-egy mérkőzésre, a férfi utazás nagy része ezt teszi, a bet365 belépés oldal adatai alapján. Párok, akár még egy romantikus utazást is szervezhetnek, így nem csak a foci miatt lehet egy londoni kiruccanást beiktatni, hanem romantikus sétákat tehetnek London utcáin, vagy egy romantikus vacsorát is elkölthetnek valamelyik felkapott étteremben.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés