Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Megnyitott a Műjég és több szabadtéri koripálya!


  Szerző: szilveszter.hu
  Idén is számos korcsolyázási lehetőség közül választhatunk városszerte. Nagy örömünkre a választék évről évre bővül, ráadásul a szabadtéri helyek között ingyenes pályákat is találni. A korcsolyázás nemcsak szuper sport, de nagyszerű randilehetőség is – a közös csetlés-botlás, forralt bor közelebb hozza az ismerkedőket!
   
   

  Városligeti Műjégpálya

  Megnyitott a Műjég és több szabadtéri koripálya!
  Nem véletlenül a kedvencünk a Műjég, mely a legrégebbi mesterséges korcsolyapálya Budapesten, a XIX. század végén nyitott meg. És még ma is hordozza a patinás, békebeli hangulatot. A városligeti korcsolyapálya azért is népszerű a turisták körében, mert Európa legnagyobb területű szabadtéri jégpályája.
   
  Nyitás: November 20.
  Ár: 1000–2000 Ft
   

  Műjég a Bálnánál

  Megnyitott a Műjég és több szabadtéri koripálya!
  Nemsokára nyit a Budapest Bálnánál található jégpálya, mely várhatóan egészen február végéig várja a csúszkálókat. Ez a legnagyibb ingyenes szabadtéri műjégpálya, ráadásul a Duna és Gellért-hegy panorámája különleges, romantikus hangulatot teremt a helynek. Ideális randihelyszín!
   
  Nyitás: december 6.
  Ár: ingyenes
   

  Jégplacc a Bazilikánál

  Megnyitott a Műjég és több szabadtéri koripálya!
  A népszerű adventi vásár közepén idén is megtaláljuk a gyönyörű fényárban úszó koripályát. Bár a jégplaccot csak 14 év alatti gyerekek használhatják, így is nagyszerű atmoszférát varázsol a térnek. Ráadásul hétvégénként korcsolyaoktatásban is részt vehetnek a gyerkőcök.
   
  Nyitás: november 22.
  Ár: ingyenes
  Részletek:
   

  Intermezzo Ice Terrace

  Megnyitott a Műjég és több szabadtéri koripálya!
  Ismét megnyitott a Hotel President Budapest tetőteraszán található jégpálya, ahonnan csodálatos kilátás terül elénk a városra. Ha elfáradnánk a köröket róva, a szabadtéri fűtőtesteknek köszönhetően kiülhetünk a teraszon egy finom italra is.
   
  Nyitás: november 18.
  Ár: 2500 Ft
   

  Csuszkálás az óbudai Fő téren

  Megnyitott a Műjég és több szabadtéri koripálya!
  Az óbudai koripálya a téren található adventi vásárhoz kapcsolódik, és a tervek szerint februárig használhatják a korcsolyázók. Itt is lesz oktatás szombatonként, emellett korcsolyabérlésre is lehetőség nyílik.
   
  Nyitás: november 30.
  Ár: ingyenes
   

  Koripálya a MÜPA-nál

  Megnyitott a Műjég és több szabadtéri koripálya!
  Idén sem maradhat el a MÜPA téli rendezvénysorozata, a Kultúr Kültér, ahol a koncertek és újcirkuszi előadások mellett december elejétől egy közel 350 négyzetméteres jégpálya várja a látogatókat. A épület egyedi fényfestése pedig még különlegesebbé varázsolja a téli estéket.
   
  Nyitás: december 1.
  Ár: ingyenes
   
  Forrás:
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés