Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Mit hoz neked a Kutya éve?

  2018-as előrejelzés a kínai asztrológia szerint

  Címlapkép forrása: karmaweather.com
   
  Február 16-án beköszönt a kínai újév, ami a Kutya éve lesz (és 2019 február 4-ig tart). A 12 kínai asztrológiai ciklus 11. helyén, a kakas és a disznó között helyezkedik el.
   
  A nyugati ember számára is egyre fontosabb követni a kínai asztrológia szerinti utasításokat, hiszen ez esetben nem a kézzel fogható javakra, esetleg hatalomra, hírnévre fókuszálnak, hanem sokkal inkább az ember szellemi és érzelmi fejlődésre, ami tovább erősíti majd jellemét.
   

  Milyenek a Kutya évének szülöttei?

  A Kutya évének szülötte, aki 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 vagy 2018 évében született. A kutyák hűségesek, becsületesek, kedvesek, körültekintőek. A hűségből és jóhiszeműségből fakadóan mindent megtesznek azokért az emberekért, akiket fontosnak tartanak.
   
  Kommunikációban viszont nem olyan erősek, ezért a gondolataikat nehezen osztják meg másokkal. Sokakban emiatt az a kép alakulhat ki, hogy a kutyák csökönyösek és akaratosak. Ám az igazság éppen ennek ellenkezője: a kutyák általában jó természetűek. Csak csendes életre és békés családi fészekre vágynak. Ám ha meg is kapják, a pesszimista szemléletük ettől nem változik: szerintük a világ alapvetően gonosz és bonyolult. Ennek megfelelően igen markáns és kritikus a véleményük mindenről.
   

  Mit ígér nekünk a Kutya éve?

  A Kutya éve (1934, 1946, lásd fent...) általában csendes, a hűség és a megfontoltság dominál szinte végig. 2018-ban az emberek cselekedeteit a körültekintés, a gondos tervezés, az utolsó pillanatig történő kivárás fogja vezérelni. Inkább aggódni fogunk semmint elhamarkodottan cselekedni. Ha viszont egyszer rászánjuk magunkat, akkor a feladatokat a lehető leghatékonyabban, legkevesebb energiabefektetéssel próbáljuk megoldani. A siker nem marad el.
   
   
  Az új év a célok és szándékok éve lesz. Az emberek nagyon gondosan és pragmatikusan fogják beosztani az idejüket (a pénzüket már nem biztos). Többekkel együttműködve kreatív módokat találnak ki arra, hogyan használják fel leghatékonyabban a szűkös erőforrásaikat.
   
  2018-ban kövessük bátran a megérzéseinket. Nincs mitől tartanunk, ezek mindig a helyes irányba fognak terelni minket. A Kutya évében legyünk szentimentálisak, gondoljuk végig, a múltban mi működött és mi nem. Ez segíteni fog a jelen megértésében.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés