Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Notice: Undefined variable: totalRows_aktualis_kategoria_szulo in /var/www/clients/client1/web160/web/cikk_belso.php on line 143
 • Szilveszteri alternatíva az igazi ínyenceknek

   
  Retro szilveszteri ételek
   
  Magyarországon a szilveszteri ételek hagyomány szerint szerencsét hoznak! Nem nagyon tudunk olyan klasszikus szilveszteri fogást felsorolni, amihez ne fűződne valamilyen babona. Lencsét és káposztát eszünk, hogy meggazdagodjunk az új évben, a malacsült elhozza nekünk a szerencsét, mazsola szemekkel próbáljuk megjósolni a következő év örömeit vagy bánatait. Amit semmi esetre sem szabad fogyasztani, az a szárnyas és a hal, nehogy elvigyék a szerencsénket és elússzanak a pénzünkkel! 
   
  A szilveszteri különleges ételek sorában ott van még a virsli és a rétes is, bár ezeket a babona kevésbé, inkább a tradíció teszi az asztalunkra. Egy azonban biztos, a finom ételek szilveszteri menü összeállítás és tervezés nélkül nem készülnek el! Érdemes előre átgondolni a menüt és bevásárolni, hiszen a boltok 31-én korán zárnak. 
   
  Szilveszteri vacsora
   
  És mi van akkor, ha a karácsonyi pörgés és az év végi fáradtság után semmi kedvünk nincs a szilveszteri vacsora ötletek kitalálásával bajlódni? A szilveszteri programok listáján helyet kaphat egy étteremben finom vacsora is. 
   
  Szilveszteri alternatíva az igazi ínyenceknek
   
  Ebben az esetben sem kell feladni a hagyományos ételeket, hiszen több étterem is kínál tradícionális szilveszteri vacsora menüt, de a különleges szilveszteri ételek rajongói se csüggedjenek, hiszen gourmet vacsorára is benevezhetünk! 
   
  Ha szeretnénk átadni magunkat a vacsora élvezetének és étteremben töltenénk a szilveszter estét, mindenképpen érdemes időben asztalt foglalni az általunk kiválasztott helyen. Ha pedig küldföldi barátaink is szeretnék megcsodálni a magyar konyha sajátosságait, ajánljuk figyelmükbe a Budapest New Year fogásokat!
   
  Szilveszteri alternatíva az igazi ínyenceknek
  Szilveszteri programok
   
  Persze annak sem kell bánkódni, aki szilveszterkor sem szeretné szétválasztani a kulináris élvezeteket és a hajnalig tartó mulatozást! A szilveszteri programok egész sorából válogathatunk, ahol kedvünkre ehetünk, ihatunk és táncolhatunk is egyszerre. Több budapesti szórakozóhely is készül svédasztalos vacsorával, DJ-kel és élőzenével, hogy felejthetetlen legyen az idei szilveszter! 
   
  Igazán különleges program lehet a szilveszteri sétahajózás, ahol a kellemes vacsorát összeköthetjük egy romantikus városnézéssel a Dunán. 

Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés

Legolvasottabb


Notice: Undefined index: szulo_id in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_legolvasotabb.php on line 38

Notice: Undefined variable: totalRows_aktualis_kategoria_szulo_jobb in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_legolvasotabb.php on line 50
Szilveszteri előkészületek - Így készülj fel időben a szilveszterre!