Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Új év, régi fogadalmak – Hogyan jussunk el a megvalósításig?

  A nagy tervek legnagyobb buktatója a megvalósítás.


  Szerző: szilveszter.hu
  De akárhogy is, azoknak a nagy terveknek, amik megszületnek ezen az éjszakán, a nagy része el is hal ugyanekkor. Vannak viszont kevésbé nagyívű vállalkozások, amik a hétköznapokat ugyan megbolygatják, de közel sem a világbéke kategóriájába esnek.
   
  A lakásfelújítás is egy ezek közül a fogadalmak közül, hiszen gyakran megesik, hogy már hosszú ideje szükségét érezzük, de a kivitelezésig valahogy sosem jutunk el. Pedig csak elkezdeni nehéz. A szilveszteri fogadalmak nagyobbik része azért marad csak az elképzelés szintjén, mert a hirtelen felindulás, illetve az elszántság kevés. Ellenben, ha valamit alaposan átgondolunk, megtervezünk, akkor előbb vagy utóbb neki is látunk. Fontos tehát, hogy elhatározzuk, otthonunk korszerűsítése drága lesz ugyan, időbe telik és stresszes is lesz, de valóban ezt akarjuk, mert az eredmény megéri a befektetett mindent.
   
  A fűtés korszerűsítése egy idő után elengedhetetlenné válik, de sokakat visszatart a hatalmas felfordulás, amivel a munka jár. Sokan vágynak padlófűtésre, viszont mivel ez az egész lakás átrámolását jelentené, inkább lemondanak róla. Pedig létezik olyan korszerű padlófűtés, amit adott esetben akár a burkolat bontása nélkül is telepíteni tudnak az otthonunkba, sőt, akár mi magunk is megoldhatjuk, annyira egyszerű a feladat. A fűtőszőnyeg segít az újévi fogadalmak megtartásában, hiszen rengeteg pozitív tulajdonsága van, amik miatt könnyebb lesz meghozni az elhatározást. Nagy előnye, hogy a telepítése nem csak gyors, hanem olcsó is, ráadásul szinte azonnal használatba is vehetjük. Kiegészítő, de teljes értékű fűtésként is tökéletesen megállja a helyét, egyszerűen szabályozható, és akár távolról is beállítható vele a kívánt hőmérséklet. Amennyiben a hétvégi házunkba keresünk fűtést, keresve sem találunk jobbat, ráadásul útközben be is kapcsolhatjuk a fűtést az okos rendszernek köszönhetően, és így a felfűtött lakásba érkezünk majd. A fűtőszőnyeg egyenletes hőmérsékletet és magas komfortérzetet biztosít, és látva, milyen egyszerűen és nagyszerűen ment a fogadalom betartása, talán jövőre is segít majd!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket
Címkék: fűtés, fűtőfólia

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés