Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Együtt vagy külön töltsétek a szilvesztert?

  A párok többsége nem is gondol arra, hogy külön töltik a szilvesztert. Sokak szerint rossz ómen, hogyha párként magányosan lépünk az újévbe, ráadásul az újévi babonák szerint ha csókkal köszöntjük egymást, akkor az egész év édesen fog telni.
   
  Vannak azonban olyan helyzetek, amelyek elgondolkodtatják, vagy arra kényszerítik a párokat, hogy egymástól külön töltsék a szilvesztert. 
   
  Együtt vagy külön töltsétek a szilvesztert?
   

  Munka szilveszterkor

  Sokakat hívhat a kötelesség szilveszterkor is, különösen a szolgáltató szektorban dolgozók között. Ha a párod vendéglátósként, taxisként, vagy esetleg a zeneiparban dolgozik, nagy eséllyel fordulhat elő, hogy külön kell töltenetek a szilvesztert. Ez esetben dönthetsz úgy, hogy a barátaiddal töltöd a szilvesztert, de akár a pároddal is tarthatsz, amennyiben lehetőséged van rá.
   
  Előfordulhat az is, hogy a párod sokáig dolgozott szilveszter napján és fáradtan zuhant az ágyba, neked azonban semmi kedved otthon ülni. Ne fogd hát vissza magad, hívd össze a barátaiddal és tegyétek emlékezetessé az év utolsó estéjét. A párod biztosan nem fog megharagudni, hogy alvás helyett szórakozással töltötted az éjszakát.
   

  Nemrég ismertétek meg egymást

  Ha mostanában találkoztatok a párotokkal és még csupán az ismerkedés fázisában vagytok, akkor könnyedén előfordulhat, hogy habár kapcsolatban vagytok, mégis külön töltitek a szilvesztert. Különösen akkor, ha még nem vagytok maximálisan összehangolódva, nem ismeritek egymás társaságát, vagy akár már mindketten meghívást kaptatok egy-egy szilveszteri partyba. Ez teljesen normális egy friss kapcsolatban, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Azt azonban nyugodtan megbeszélhetitek, hogy éjfélkor elsőként egymásnak kívántok Boldog Új Évet, még ha csak telefonon keresztül is.
   

  Eltér az ízlésetek

  Előfordulhat, hogy nem juttok közös nevezőre a pároddal a buli helyszínét és stílusát illetően. Míg a párod egy szórakozóhelyen szeretné tölteni a barátokkal az év utolsó estéjét, addig Te inkább egy meghittebb házibulira vágysz. Ha nem juttok dűlőre, dönthettek amellett, hogy külön töltitek a szilvesztert, de akár megosztva az estét bulizhattok mindkét helyen.
   
  Létfontosságú kérdés lehet szilveszterkor a zenei stílus is. Akkor sincs semmi veszve, hogyha ő napjaink modern dallamaira szeretné ropni egy discoban, míg Te inkább egy óriásit buliznál elektronikus zenére. Számos szórakozóhely várja ugyanis a bulizni vágyókat Budapesten és országszerte, ahol több teremben, eltérő stílusú zenét játsszanak. Így egymás közelében lehettek és az éjfél is közös csókkal indíthatjátok.
   
  A párok többsége retteg a külön töltött szilveszterkor, mert rossz ómenként tekintenek rá. Nincs abban semmi rossz, hogyha egyszer külön buliztok. Szuper érzés, amikor a pároddal együtt köszönthetitek az újévet, de minden áron nem szabad erőltetni. Ha szeretitek egymást és bíztok a másikban, akkor nincs mi miatt aggódnotok.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés