Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • BB, CC, DD vagy EE krém?

  A kozmetikai termékeket gyártó cégek mindig előrukkolnak valami újdonsággal. Sokszor előfordul, hogy hallunk ilyen-olyan rövidítéseket, és fogalmunk sincs, hogy ez mit jelent. Ma összegzem nektek az „abc”-s krémeket.
   
  Íme egy rövid és tömör és érthető leírás, hogy melyik micsoda és miben különböznek.
   
  Az összes „betűs” krémeknek komplex feladata van, s több tulajdonsággal bírnak.
   
  BB, CC, DD krémek
   

  BB krém:

  Blemis Balm, vagyis csúnyán fordítva „folt balzsam”. Ez egy szinezett nappali krém, mely hidratálja, regenerálja a bőrt és fedi a kisebb hibákat, illetve UV-sugárzás ellen is véd. Tömör állagú, de könnyedebb a textúrája, mint egy hagyományos alapozónak. Felkészíti a bőrt a további sminkelésre (tehát primerként működik), és minden korosztály számára használatos.
   

  CC krém:

  Color Control Cream/Complete Correction Cream, azaz teljes körű korrigáló krém. Ez a BB krém továbbfejlesztett változata, kiegészítve azzal a funkcióval, hogy a CC krém semlegesíti a bőr nemkívánatos elszíneződéseit, antioxidáns és anti-aging hatású és helyettesíti a primert. Zöld pigmenteket tartalmaz, amely képesek a bőr kipirosodását elrejteni. Főleg érett bőr számára ajánlom. Erősebb fedése és könnyű állagú.
   
  Krémek és típusok
   

  DD krém:

  Daily Defense Cream, azaz napi védelem. A krém még hatékonyabban tünteti el a bőrhibákat, mint az eddig részletezett krémek. A krém egy intenzívebb ránctalanító hatással rendelkezik, összetételében öregedésgátló hatóanyagot tartalmaz.
   

  EE krém:

  Even Effect Skintone Corrector, vagyis még hatékonyabb bőrtónust korrigáló krém. Ez a dupla betűs krém a fentiekben leírt tulajdonságokat azzal egészíti ki, hogy megvédi a bőrt a környezet ártalmas hatásaitól, irritációtól, és még az elszíneződések és pigmentfoltok kialakulásától is.
   
  Láthatjuk, a leírásokból, mindegyiknek más és más a funkciója, és valljuk be, mindenkinek különbözik bőre is, tehát az egyetlen kezdőpont lehetne a “mire is akarom a krémet használni”-mondat vásárláskor. A fent említett krémekben az a közös, hogy könnyebb állagúak, mint az alapozók, így kényelmesebb a hétköznapokban viselni őket.
   
  Hölgyeim, készüljünk fel arra az esetre, hogy a gyártók még elő fognak rukkolni újabb rövidítésekkel, nade sebaj, ha ez megtörténik tájékoztatlak titeket!
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés