Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Kötelező darabok télre az internetről, olcsón


  Szerző: Heuszler Annamária
  Egy csinos kabát, kényelmes „szaladgálós” csizma és meleg sál. Ezek az alapdarabok senkinek sem hiányozhatnak a gardróbjából, hogy télen is csinosak maradjunk, mégse fagyjunk meg.  Most mutatunk pár olyan darabot, amit otthonról, a gép elől beszerezhetsz magadnak olcsón.
  Használd ki az internet adta lehetőségeket, rendelj online divatos ruhákat magadnak a téli hidegekre. Mutatunk nektek pár olyan olcsó, mégis divatos darabot, amit könnyedén beszerezhetsz úgy, hogy közben az utcára sem kell kilépned.


  Extra puha kesztyű 948 Ft-ért

  Az aliexpress.hu online áruházban sok kincsre lelhetünk, ha elkezdünk böngészni. Mi ezt a szuper puha, több színben kapható divatos kesztyűt választottuk ki. Ráadásul ingyenesen szállítják Magyarországba, így olcsón juthatunk hozzá, ehhez a meleg kesztyűhöz. Rendeld meg már most, hiszen kb. 3 hét mire kiszállítják, így pont a leghidegebb időre, már kézhez kaphatod.

  Kesztyű

  Körsál 1.900 Ft-ért

  A Látomás nevű bolt web áruházában is rengeteg olyan darabot találhatunk, ami nem csak különleges, de teljességgel egyedi, hiszen a bolt kis szériás, pret-á-porter darabokat árul. Mi most egy meleg körsálat néztünk ki magunknak, ami több színben kapható így mindenki megtalálja a saját ízlésének valót.

  Körsál

  Steppelt kabát 8.499 Ft-ért

  A Bonprix egy olyan online áruház, ahol szinte mindent megtalálsz, legyen az fehérnemű, vagy lakástextil, vagy cipő. Ráadásul mindig lehet találni akciós árukat is, amivel megkímélheted pénztárcád. Mi most egy fekete steppelt kabátot választottunk, ami több színben elérhető és divatosan steppelt.
  Steppelt kabát


  Éksarkú csizma 9.999 Ft-ért

  Talán a tél legkényelmesebb és legdivatosabb darabja a kicsit magasított talpú meleg csizma, ha eddig nem volt ilyened, mindenképpen szerezz be egyet, hiszen ezek a csizmák igazi „városjárók”, nőiesek, de mégsem fog fájni benne a lábad, mint a magassarkú változataiban. A H&M online áruházában, most 9.999 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az alap darabhoz.
  Éktalpú csizma
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés