Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Nélkülözhetetlen kellékek csajoknak bulizáshoz

  Épp úgy, mint az év folyamán bármelyik bulin, szilveszterkor is vannak olyan nélkülözhetetlen party kellékek, amelyek nélkül nem telhetne önfeledten a szórakozás.
   
  Szilveszter az év legnagyobb bulija, amely a csillogásról és a féktelen bulizásról szól. Ilyenkor mindannyian bátrabbak és bevállalósabbak vagyunk, szívesebben engedjük el a fantáziánkat. A szilveszteri party során csillogásra és tündöklésre vágyunk, amit a megfelelő party szett kiválasztásán kívül stílusos kiegészítőkkel dobhatunk fel.
   
  Nélkülözhetetlen party kiegészítők
   
  Kiegészítőkkel nemcsak az unalmas hétköznapi ruhadarabokat turbózhatjuk fel, hanem magabiztosabbá is tehetjük a megjelenésünket. Legyen szó akár egy karkötőről, egy fülbevalóról, vagy éppen egy táskáról, mindannyiunknak meg vannak azok a kellékek, amelyek viselése esetén jobban érezzük magunkat a bőrünkben.
   
  Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat nélkülözhetetlen party kellékeket, amelyekről nem feledkezhetünk meg a szilveszteri készülődés során.
   

  Cipő

  A szilveszteri szett talán egyik legfontosabb kiegészítője a cipő. Egy alkalomhoz illő cipővel még a legunalmasabb ruhadarabjainkat is eredményesen dobhatunk fel.
   
  A szilveszteri partyra válasszunk bátran kihívóbb darabokat: csillogót, szegecseset, vagy éppen fényeset, ugyanakkor óvakodjunk az extrém magas fajtáktól, amelyekben garantáltan nem fogunk tudni járni az éjszaka végére.
   
  Nélkülözhetetlen party kellékek szilveszterre - cipők
   
  A cipő kiválasztása nagy odafigyelést igényel. Gondoljunk előre az egész estés szórakozásra, ha szükséges, használjunk zselés talpbetétet a kényelmesebb viseletért.
   

  Táska

  Bizonyára nektek is rendszeresen gondot okoz a megfelelő party táska kiválasztása, amely során számos kérdéssel szembesítjük önmagunkat. Milyen szilveszteri buliba megyünk? Milyen a hely stílusa? Nem lesz kényelmetlen táncolás közben? Belefér a sminkkészletem, a telefonom és a pénztárcám is? Megy a cipőmhöz?
   
  Ha nem szeretnénk nélkülözni legfontosabb kellékeinket, ugyanakkor Mary Poppins táskával sem szeretnénk elriasztani a hozzánk közeledő férfiakat, akkor részesítsünk előnyben egy közepes nagyságú oldaltáskákat. Viselésük tánc közben is rendkívül kényelmes, ráadásul mindenünk elfér benne, amire a szilveszteri party folyamán szükségünk lehet.
   

  Ékszerek

  Ha már kiválasztottuk a megfelelő cipőt és táskát szilveszterre, ne feledkezzünk meg a karkötőről, fülbevalóról és nyakláncról sem. Ügyeljünk az összhangra, nehogy aztán nevetséges megjelenésünk miatt kerüljünk a középpontba.
   
  Szilveszterkor részesítsük előnyben a csillogó és fémes hatású ékszereket. Válasszunk bátran egy strasszköves fülbevalót, egy szélesebb fémes hatású karkötőt, egy színeiben harmonizáló nyaklánc-karkötő párost, vagy éppen egy elegáns gyöngysort. A szilveszteri szetted fénypontja lehet a megfelelően kiválasztott ékszer, amely bájossá, nőiessé és magabiztossá varázsolhatja megjelenésedet.
   
  Nélkülözhetetlen party kellékek szilveszterre - ékszerek
   
  Mindegy, hogy milyen buliba megyünk szilveszterkor, a nélkülözhetetlen party kellékek kiválasztása előtt tájékozódjunk a hely jellegéről és az esetleges dress code-okról is. Hiába érezhetjük magunkat a bőrünkbe otthon, hogyha a szórakozóhelyre belépve nem az alkalomhoz illő megjelenést választottunk.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés