Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszteri sminktippek!

  Aki buliba készül idén is, biztosan már hetekkel azelőtt „vadássza” a boltokban fellelhető ruhák és kiegészítők között azokat a gyöngyszemeket, amelyekben tündökölhet idén szilveszterkor is! Teljesen mindegy hogy egy elegáns vacsora, bál, fogadás vagy egy táncos buliba készülünk. Mindenesetre, nekünk nőknek érdemes legjobb formánkat hoznunk – és ez vonatkozik a sminkre is.

   

  Tollak, glitter vagy színes kövek?

  Nagyon sok múlik a ruhán, a kiegészítőkön. A sminknek idomulnia kell stílusban ezekhez. Használjunk olyan színeket sminkeléskor, amelyek illenek egyéniségünkhöz. Dobjuk fel a sminket némi csillogással, glitterrel, apró színes kövekkel vagy tollakkal.
   
  Glitteres szájak

  Műpillák – végre szabad!

  Szereted a műszempillát? Itt az ideje, hogy keress egy mesés darabot az idei bulira. Lehet olyanokat is kapni, melyek jobban „cicásítják” a szemet, színesek vagy kövekkel díszítettek. A lényeg, hogy feltűnően széppé és nyitottá teszik a szemet.
   
  Műszempilla
   

  Szilveszteri alapozás

  Bőrünk hibáit korrektorral tüntessük el, majd válasszunk bőrszínünkkel azonos alapozót amit egy lehelletnyi púderral fixáljunk. Ne hagyjuk ki a dekoltázsunkat és fülcimpákat sem!
  Használhatunk selyemfényű semleges alapozót is, vagy enyhén csillogósat.
   

  Őrjítő sminkek

  Őrült frizurához őrült smink? Miért is ne! Készítettem pár sminket, nézzétek meg őket!
   
  Szilveszteri smink
   
  Szilveszteri smink
   
  Szilveszteri smink
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés