Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • 10 ötlet szilveszterre, és minden barátod nálad akar majd bulizni

  Az idei év elengedhetetlen partikellékei

  Természetesen még szilveszteri partiknál is vannak trendek évről-évre. Ha 2017 búcsuztatására az alábbiak egyikét választod a házibulid témájául, biztos lehetsz a sikerben.

    
  Fekete-fehér bál
   

  Rendezz olyan fergeteges bulit, hogy a lendülete kitartson 2018-ban is. A dress code legyen a pingvin öltözék (=frakk) és hozzá álarc. Az asztalon legyen kaviár és Oreo (hidd el, passzolnak egymáshoz) és húzz le bátran mindenkit a vendéglistáról, aki nem tud felszabadultan mulatni.
   
   

  Y2K ÚJRatöltve
   

  Irány a számítógépbontó, szerezz be dekorációnak régi monitorokat, alaplapokat. A dress code legyen egy vállalat informatikai-részlegének mindennapos öltözéke. A bulin a társalgást tereld a mesterséges intelligencia és az öntudatra ébredő robotok veszélyeire.


   
  Vissza a Jövőbe
   

  Kétféleképpen szervezheted a bulit. Az egyik lehetőség, hogy minden elemében egyértelműen a filmek hangulatát idézed meg. Ebben az esetben írd elő a vendégeidnek, hogy 1985-ben divatos ruhában jöjjenek, a magnóból a 32 évvel ezelőtti zenék szóljanak és mindenképpen legyen Pepsi az asztalon. A másik variációban az évet nem határozod meg pontosan, a lényeg, hogy mindenkinek az öltözete egy letűnt kort tűkrözzön. Itt a zene is lehet vegyes, a hangsúly a régin van.
   


  Diszkóparti


  Repítsd vissza a társaságot a diszkó fénykorába! Csillogó ezüst és arany ruhák, diszkós csizma (eredeti nevén go-go boots) erős sminkek minden mennyiségben, a hangfalból pedig üvöltsön a Bee Gees!
   


  2017 megünneplése


  A házibuli idézzel fel 2017 legjobb pillanatait! Mindenki a kedvenc, 2017-ben vásárolt ruhájában jöjjön, te pedig az év számodra legemlékezetesebb ételeivel és italaival várd a vendégeket. A magnóból természetesen 2017 legnagyobb slágerei szóljanak.
   

   
  Legyen mindenből egy kicsi!


  Mondd meg a barátaidnak, hogy csak snack-eket és apró falatkákat hozzanak illetve egy üveg proseccot. Tiltsd ki a hivalkodó ruhákat, inkább az apró kiegészítők dobják fel az öltözeteket!
   
   

  Számoljunk le mindennel, ami elmúlt!


  Ha csendesebb partira vágysz, kicsit pihenni akarsz, és szó szerint veszed, hogy az új év valami újnak a kezdete, egyszerűen hívd át a barátnőidet egy csajos estére. Mindenki vigye magával a legújabb körömlakját, beszéljétek jól ki őket, amíg a háttérben a TV-n a Jó barátok vagy a Szívek szállodája maraton megy. Éjfélkor, amikor koccintotok, mindenki mondja ki hangosan az exe, ellensége, főnöke nevét, hogy a rossz emlékek tényleg az óévben maradjanak.
   


  Egy utolsó nagy tombolás


  Éjfélkor tegyetek fogadalmat: 2018-ban megveszitek végre a kondibérletet, diétába fogtok, felhagytok a káros szenvedélyeitekkel. Előtte és utána azonban még bulizzatok egy utolsó nagyot, ahol megengedett mindenféle bűnözés. A barátaidat kérd meg, erre az estére csak olyat hozzanak ami káros, legyen az sütemény vagy nehéz sült. És mindezt persze sok-sok alkohollal öntsétek le.
   
   

  Csillám gála


  Dress code: a lehető legcsillogóbb ruhák és kiegészítők, minél több csillám a ruhán és az arcon. Jöhetnek a csicsás kalapok, napszeművegek, fényes nyakkendők. A lakást is ennek megfelelően borítsd csillámba. Az elképesztő fotók simán kárpótolnak másnap, amikor takarítasz és egyenként szeded ki a kis konfettiket a szőnyegből.
   


  Pezsgőkoktél parti

   
  Dress code helyett határozz meg drink code-ot. Csak olyat szabad hozni, ami pezseg. Ne várjatok éjfélig, jöjjenek azok a buborékok már az este folyamán. Szerezz be keverőedényeket és a koktélokhoz az alapanyagokat. Csak tedd ki őket a pultra és hagyd, hogy mindenki maga készítse el az italát.
   
   

  Night club feeling

   
  Igazán meg akarod döbbenteni a barátaidat? Semeddig nem tart nightclub-ot varázsolni a lakásból. Cseréld le az égőket feketére, tegyél ki UV-lakkal lefestett fehér kartonlapokat a falra és a hatás nem marad el. Dress code: mindegy, csak legyen benne fehér.
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés