Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Így hasznosítsd újra a buli utáni szemetet


  Szerző: Heuszler Annamária
  Te is utálod, amikor másnaposan, gyűrötten felébredsz vasárnap reggel egy durva házibuli után és az első dolog, amit megpillantasz az a káosz a lakásodban? Ne indulj el egy nagy kuka zsákkal a lakásban, van egy sokkal jobb tippünk: hasznosítsd fel a megmaradt dolgokat és díszítsd vele a lakásod, így lesz a szemétből kincs, és csak egy kis kreativitásra lesz szükséged hozzá, jól hangzik, ugye?
   
  A legszuperebb dolog az egészben, hogy olyan dolgokat hasznosíthatsz újra, amik különben a szeméttelepen végeznék, így tudatosan élhetsz zöld életmódot és ugye tudjuk, hogy: zöld élet egyenlő jobb élet!


  Borosüvegből váza

  A legegyszerűbb újrahasznosítási tippünk a csodásan kreatív borosüveg váza. Minden házibuli után megmarad néhány olyan üveg, ami nem visszaváltható, de cserében átformálható. Mosd át az üveget és meleg víz alatt szedd le a címkét, majd választott színű üvegfestékkel rajzolj mintát az üvegre. A határ a csillagos ég, a legegyszerűbb színátmenetestől kezdve, egészen a legbonyolultabb mintákig, mindegyik szuperül fog mutatni a lakásodba.
  Borosüveg váza


  Szívószálból karácsonyfadísz

  Minden házibuliból megmarad egy csomó szívószál, amit már a következő bulin ugyan nem lehet felhasználni, de egy kis ügyességgel a karácsonyfádat díszítheted vele. Vágd egyre kisebb darabokra a szívószálákat, majd kezd el felfűzni csökkenő sorrendbe egy damilra, egy szívószál, egy gyöngy, egy kisebb szívószál, egy gyöngy és így tovább, majd ha kész, fűzz egy kis pompom-ot a végére és mehet is a fára.
  Szívószál karácsonyfadísz


  Műanyag pohárból lámpabúra

  Ez a trükk annyira kreatív, hogy alig találtunk szavakat rá, a lényeg, hogy a buliról megmaradt műanyag poharakat kell rétegezned ügyesen egy ragasztópisztoly segítségével, és ha ügyes vagy egy lámpabúra lesz belőle. Azért ezt csak a legügyesebb és legtürelmesebb olvasóinknak ajánljuk, ha elkészítitek, mindenképpen küldjetek róla fotót nekünk!
  Műanyag pohár lámpa
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés