Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • 2015-ös őszi-téli sminktrendek a kifutóról

   
  Nézzük a stílusokat és jellegzetességüket!
   


  Klasszikus vörös rúzs és a sötét árnyalatok


  Egyik nagy kedvencem, a vörös rúzs! Feltűnő, elegáns és nőies. Alapvető kellék egy női táskában! Az idei divat a '70-es évekbeli klasszikus vörös. A téglavörös árnyaltoktól indulva egészen a klasszikus piroson át egészen a cseresznye, ribizli, korall árnyalatokat érintve terrakotta, sötét – mély piros, szeder, ökörvér színig lehet kapni. Kerüljük a barnás árnyalatokat. A '70-es évekbeli stílusnál klasszikus vörös rúzsos sminknél a szájon van a hangsúly, tehát érdemes alapos munkát végeznünk a felvitelnél. Ami a szemeket illeti, vagy a klasszikus nude vonalat követi a trend, vagy a szemhéj színekben megjelenik a narancssárgás árnyalat.
   
  Őszi téli sminktipp vörös rúzs
  Őszi téli sminktipp vörös rúzs
  Őszi téli sminktipp vörös rúzs


   
  Natúr és Ombre száj


  A natúr divat a természetesség, természetes szépség vonalát viszi tovább (DKNY, Cavidini), míg a hajfestésben nagy nyári divatot követő ombre hullám elérte a szájak festését is (Dolce & Gabbana, Marc Jacobs). A natúr száj mellett a totális natúr smink (a tipikus nyomokban sminket tartalmaz, vagy a smink nélküli kinézet) is újra divat! Íme, miről is van szó:

  Őszi téli natúr
  Őszi téli natúr
  Őszi téli natúr


   
  Élénk szemek, vibráló színek

   
   
  Ennél a smink trendnél a szemek hangsúlyosak. Egyik részről a „mintha nem mostuk volna le az előző esti sminket és úgy ébredtünk”-hatás jelenik meg, vagy kesze-kusza, elkent hatású szemsminktől, az össze-vissza vonalakat húzogatott hatáson át tart a paletta. Amennyiben ez nem illik hozzánk, alkalmazhatunk vad, élénk színeket, limit a csillagos ég melyik színt választjuk – tehát nincs meghatározott divatszín, bármilyennel próbálkozhatunk.
   
   
  Élénk szemek sminktipp
  Élénk szemek sminktipp
  Élénk szemek sminktipp


  Szimmetrikus, grafikus szemek

  aaa

  A teljesen szimmetrikus és klasszikus tusvonaltól kiindulva, a grafikus vonalvezetésen át a kesze-kusza és absztrakt formákig. Nos, a nagyok ilyeneket is kitalálnak. Tőlünk függ, mennyire szeretünk bele ebbe az irányvonalba.
   
  Szimmetrikus szemek sminktipp
  Szimmetrikus szemek sminktipp
  Szimmetrikus szemek sminktipp

   


  Füstös szemek klasszikusan és másképp

   

  A füstös szemek egy másik klasszikus kedvencem. Ezt most azzal variáljuk meg hogy formailag kicsit másabb, mehet bártan alsó szemhéj alá... Nekem tetszik!
   
  Füstös szemek sminktipp
  Füstös szemek sminktipp


  '60-as évekbeli Twiggy és a '70-es évekbeli cicaszemek


  A cicaszemeket mindenki szereti, nagyon sok embernek jól áll. A mostani divat-rugó csavarja, hogy húzzuk jóóóóó alaposan, vagy kövessük a klasszikus vonalvezetést. A Twiggy stílus Twiggy Lesley Hornby modellről híresült el, aki a '60-as években nagy sztár modell volt és erősen hangsúlyozta a pilláit úgy, hogy oda is festette.
  Twiggy
  Twiggy
  Twiggy


  '90-es évekbeli Minimál Look és az egyszerű szemhéj színek

  Egy szóban jellemezném: minimál. Minden téren. Egy kis szemceruza, enyhe rúzs, ami alig látszik, pici szempillaspirál – ez a minimál. Az egyszerű szemhéjfestés szintén a minimális szemhéjfestési technikákat ötvözi.
  Minimál smink
  Minimál smink

   

   
  Vízvonal

  A vízvonal a szemhéjak belső részében húzott vonal. Ez lehet alul alsó vízvonal, felül - felső vagy mindkettő, bárhogy is húzzuk, ceruzával vagy spéci tussal. Számomra meglepő, hogy ez is egy különálló trendként jelenik meg, de hát ez van! A csak alul-felül kihúzást csak és kizárólag nagy szeműeknek ajánlom, ha kicsi a szemed,  még kisebbet csinál. Ha alul és felül is raktok egy kis festéket, más a hatás.
   
  Vízvonal

  aaa

  Sötét száj, hangsúlyos szemöldök

  Ezek külön-külön értendő stílusok.  A sötét száj színek a mély lilától a feketéig akadnak. Hangsúlyos szemöldök: pótolva, rajzolva, akár a normál felett. Lehet, hogy egy eklektikus stílusú ruhához jól illik a kifutón, de szerintem totálisan nem az utcára való viseletek.

   
  Téli sminktipp
  Téli sminktipp
  Téli sminktipp

   
  Remélem élveztétek a bemutatót és mindenki  elkezdi otthon a tükörben gyakorolni és megtanulni az új trendeket, kipróbálni mi illik, mi nem , mi tetszik és mi az, amire határozottan igent, vagy nemet mond. Sok sikert mindenkinek!
   
   
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés