Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Őszi kalapmustra

  Avagy hogyan legyünk stílusosak


  Szerző: Heuszler Annamária
  Legyen szó klasszikus darabról vagy egy üvegbúra hatású fejdíszről, mindegyikkel igazán divatossá válhatunk. Bár a kalap helyes viseléséről akadnak ellentétes vélemények, mégis találni egy közös pontot, méghozzá azt, hogy ez az egyik legtrendibb kiegészítő.

  Mivel ennyire megosztó téma lett az emberek körében, úgy gondoltuk, hogy mi is elhozunk nektek 5 szempontot, ami segít majd abban, hogy a legjobbat hozzátok ki a napi outfitból.
   

  SZEZONÁLIS

  Amikor feltesszük magunkban a kérdést a helyes kalapviselésről, akkor vegyük figyelembe az aktuális évszak jegyeit. A nemez illetve gyapjú anyagokból készülteket az őszi illetve téli időszakban ajánljuk, ami megóv a hidegtől, míg a szalmakalap tökéletes kiegészítője lehet a nyári hónapoknak.
  szezonális kalap


  TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS

  Bár megannyi méretben találni már kalapokat, nagyon sokan ott tévednek, amikor nem a számukra megfelelőt választják. Mindig mérjétek le a fejetek körfogatát, így az online vásárlás sem fullad katasztrófába. Akkor tökéletes, ha nem túl nagy viszont nem is szorítja el a vérkeringésünket sem.
  Kalap méretezés


  HAJHOSSZ

  Egy testhez álló kalap a rövid illetve középhajú hölgyeknek áll jól, míg a széles karimájú a hosszú tincsekkel rendelkezőknek kedvez. Nyilván ezek csak szempontok, amelyeket nem kell készpénznek venni. Sokkal inkább fontosabb az, hogy a személyiségünk felszínre törjön, és néha felrúgjuk a szabályokat.
  Kalap hajhossz szerint


  SZÍNVÁLASZTÁS


  Ha csak azért szeretnétek egy kalapra szert tenni, hogy ti se maradjatok ki a sorból, akkor válasszatok egy semleges színt. Nyilván aranyszabály a klasszikus fekete beszerzése is, ami tökéletesen passzol minden összeállításhoz. Ha viszont többre is befektetnétek, akkor ne féljetek kísérletezni a színekkel. Próbáljátok ki az égett narancs, vagy a mélyvörös szín vibrálását.
  Kalapok szín szerint


  DÍSZÍTÉS

  Nem mindig kell „gyárilag” díszítettet választanunk, hiszen mi magunk is felturbózhatjuk némi aprósággal. Legyen az egy toll, egy bross, bőr vagy, akár gyöngy. A lehetőségek tárháza végtelen, így bárki szabadon engedheti fantáziáját.
  Kalap dísz

   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés